A Soulbreakers és Tátrai Tibusz újra egy színpadon!

A Heavy soul műfaját képviselő Soulbreakers zenekar tagjai régóta jó barátságot ápolnak a Liszt Ferenc-díjas gitárvirtuózzal, Tátrai Tiborral, aki az elmúlt években azon felül, hogy koncertjeik visszatérő vendégfellépője, első lemezükön (Beat Up!) is közreműködött.

Mire számíthat ezúttal a kedves koncertlátogató?

Önfeledt, zsigeri együtt muzsikálásra, egy-két különleges csemegére a TÁTRAI–ORSZÁCZKY szerzőpáros tollából, és hogy igazán szélesvásznú legyen a (hang)kép, egy fantasztikus zongoristára OLÁH BENCE személyében.

EN // What to expect: powerful, emotional releasing music including a couple of special delicacies from the co-composers: Tibor Tátrai-Jackie Orszáczky, this time featuring the fantastic piano player; Bence Oláh. 

Belépő/Ticket: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Jegyek SZEPTEMBER 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Soulbreakers-Tatrai_20191025_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:
2019. 10. 25. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

www.muzikum.hu | www.facebook.com/soulbreakers.hu

Forrás: Soulbreakers