Családbarát lesz Magyarország legnagyobb Beatles eseménye – Országos Beatles Találkozó 2019 – Budapest, Kobuci Kert: 2019.08.11.

A legifjabb Beatles rajongókat is várja az Országos Beatles Találkozó! Immár negyedik alkalommal találkoznak a Beatles rajongók az ország legnagyobb családbarát Beatles eseményén.

Az Országos Beatles találkozó idén sem fukarkodik a meglepetésekkel: a rendezvényen nemzetközi életműdíjat kap Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs, a magyar beat-éra meghatározó egyéniségei. Továbbá kisorsolásra kerül egy eredeti Höfner Beatles basszusgitár. Az Országos Beatles találkozó fővédnöke Iain Lindsay brit nagykövet és John Lennon első gitárja már itt van Magyarországon, amit egy mini-gitárkiállítás keretein belül lehet megtekinteni kizárólag a rendezvényen a koncertek és színpadi programok mellett.

„Fontos, hogy a legfiatalabbak is közel kerülhessenek a Beatles-hez és zenéjéhez így a rendezvény látogatása 18 év alatt ingyenes, azaz a család minden gyermek és tinédzser tagja az esemény vendége.” – Derecskei Zsolt főszervező

2019 augusztus 11-én egy napos vasárnapon izgalmas koncertekkel és programokkal várja a legifjabb Beatles rajongókat is egy egész napos esemény az óbudai Kobuci Kertben, ahol minden csak a Beatles-ről szól majd.

Országos Beatles találkozó dedikált rendezvény oldal

Facebook esemény