Bemutató -Túlélő: Varga Ádám monodrámája a B32 Galéria és Kultúrtérben

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adaptált horrorszatírája látható március 30-án a B32 Galériában. A monodráma főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak. Az előadás a drámainstruktor-színjátékos szakon végző Varga Ádám Színház- és Filmművészeti Egyetem vizsgaelőadása.

Bemutató: 2019. március 27. 20 óra

További előadások: 2019. április 4., 28. 20 óra

Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér (1111 Budapest, Bartók Béla út 32.)

Varga Ádám

„Mikrofonpróba. Egy, kettő, három.
Talán működik. Nem tudom. Hogy hallasz-e, még azt se tudom.
De ha hallasz, akkor figyelj. Ha figyelsz, akkor rátaláltál arra a történetre, amiben minden csődöt mondott. Ez a 2039-es járat fedélzeti adatrögzítője. Fekete doboznak hívják, bár narancssárga, és a belsejében van egy végtelenített huzal, ami mindent megőriz, ami hátramaradt. Na, te most ráleltél erre a történetre…”

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adaptált újabb horrorszatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak. A „Lenni vagy nem lenni” kérdéskör sajátos körbejárása. Egy féktelen, szuicid akció, melyhez a fogyasztói társadalom, a tömegkultúra, a vallási biznisz és a civilizáció összes agyréme vezetett.

A Manna, a Másik Oldal produkciója.

Forrás: B32 Galéria és Kultúrtér