A lélek zenéje – Lilienn & Kónyai Tibor Duó – A Duó a Budapest Jazz Clubban ünnepli fennállásuknak 5. évfordulóját

Lilienn és Kónyai Tibor duója a lélek derűjét viszi színpadra. A felemelő és örömébresztő előadásukban jazz-standardak, jazzesített különböző műfajok és energikus latin dallamok szólalnak meg, egészen a 20-as évektől napjaink dalainak fűszerezett hangulatú feldolgozásaiban.

A duó formációt 2013-ban alapították, azóta gyakran lépnek fel országszerte, a legjelentősebb jazz klubokban, illetve egyre több koncert-meghívásnak tettek eleget külföldi városokban is, mint Koppenhága, Amszterdam, Bécs, Pozsony. Legutóbb pedig Los Angelesben volt nagy sikerük, ahol egy egész estés szilveszteri koncert adtak. A Duó számos vendégművésszel koncertezett közösen, mint például Malek Andrea, Váczi Eszter, Fábián Juli, Barabás Lőrinc.

 Az énekesnő nagyon sok izgalmat talál abban, hogy folyamatosan képzi magát önállóan is, újabb és újabb dalokat tanul, különböző stílusokban – csupán néhány hívószó: jazz, soul, neosoul, r’n’b, hiphop – és változatos nyelveken. Számára az éneklés jelenti a valódi előadói szabadságot, amivel, úgy érzi, nemcsak magának, de a világnak is tud adni.

Jegyárak: 1600 és 1200 Ft-os egységáron

Lilienn & Kónyai Tibor Duó
Helyszín :Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.)
Időpont: 2018. 08. 18., 20.30

Forrás: BJC