Óbudai Dizájn Piknik az Esernyősben

Egyedi design-kiegészítőkkel indít barátságos hangulatú tervezői piacot az óbudai Esernyős. A III. kerületi Fő téren található közösségi tér felújított, árnyas, fás belső udvarán biztosít helyet a válogatott kiállítóknak, hogy új helyszínnel bővítse az egyre népszerűbb design-piac kínálatot Budapesten.

Az Óbudai Dizájn Pikniken elsőként június 17-én vasárnap 10.00 és 17.00 óra között válogathatnak az érdeklődők a kézműves termékek között, miközben DJ gondoskodik a kellemes hangulatról. Csupa naturális apróságból lehet majd válogatni, lesz köztük csiszolt betonékszer, fából készült, bohém vagy éppen különleges, mandalamintás kiegészítő, és sok más olyan izgalmas dísztárgy is, ami akár egy lakás díszére is válhat.

Aki pedig már beszerezte új kincseit, az Esernyős kávézójában frissülhet fel kávéval, üdítővel és vegándesszerttel, vagy Budapest legkisebb kávézójának, a Gázlámpa Kioszknak a teraszán fagylaltozhat a gyerekekkel, hiszen akár vasárnapi családi programnak is ideális lesz az első dizájn piknik Óbudán.

A folytatásra júliusban és szeptemberben kerül majd sor, a további időpontok: július 15. vasárnap 10.00-17.00 és szeptember 16. vasárnap 10.00–17.00 

Óbudai Dizájn Piknik

Időpont: Június 17. Vasárnap 10.00-17.00

Helyszín: Esernyős – 1033 Budapest, Fő tér 2.

www.esernyos.hu

www.facebook.com/esernyos

,