Több száz egyetemista vág ma neki Európának – Három magyar csapatnak is szurkolhatunk az április 10-én rajtoló Red Bull Can You Make It?-en

Végre elérkezett az idő a 600 szerencsés egyetemista számára, hogy elinduljon élete legőrültebb kalandján, a Red Bull Can You Make It?-en. A csapatok a hét napon át tartó, Európát átszelő túrán a találékonyságuk mellett mindössze egyetlen fizetőeszközükre, a Red Bullra támaszkodhatnak majd. Április 10-én a világ csaknem 60 országából érkező csapatok, Manchesterből, Stockholmból, Madridból, Rómából és Budapestről vágnak neki az útnak, melynek célállomása Amszterdam. Kövesd végig te is a csapatok kalandját és tudd meg, hogy birkóznak meg a számtalan kihívással, ami előttük áll.

A Red Bull Can You Make it? hivatalos Facebook oldalán április 10-17. között a rajongók napi bejelentkezéseken keresztül leshetnek be a kulisszák mögé és követhetik figyelemmel a megmérettetéseket – köztük azt is, hogy hogy halad a három magyar csapat. A résztvevők arról is itt mesélnek majd, hogy kikkel találkoztak útjaik során és azt is elárulják, melyek voltak a legnagyobb akadályok. A csapatok további exkluzív tartalmakat is megosztanak majd a redbullcanyoumakeit.com oldalon, melyeket a saját Huawei P SMART készülékükkel rögzítenek az egész hét folyamán.

Az idei Red Bull Can You Make It?-en a 200 szerencsés egyetemista az ellenőrző pontok kihívásai, az un. Kalandlistájukról teljesített feladatok és a social médiában szerzett népszerűségük alapján kaphatnak pontot az európai útjuk során.

Pénz nélkül a csapatoknak a helyiek (Travel Buddies) segítségére is sokat kell majd hagyatkozniuk az Amszterdamba vezető útjuk során. A triók speciális Red Bull dobozokat visznek magukkal, amiket a tradicionális fizetés helyett és mellett akár a segítőiknek is odaajándékozhatnak. Aki ilyen dobozt kap a csapatoktól, annak esélye nyílik megnyerni egy Destination Red Bull csomagot.

A szabályok egyszerűek:

  1. 18 év felettinek kell lenned.
  2. Segítsd valamelyik csapatot az útjukon, és zsebelj be egy #TravelBuddy dobozt.
  3. Posztolj egy képet vagy videót Instagramon, és meséld el, hogy miben segítetted a csapatot. Ahhoz, hogy a jelentkezésed érvényes legyen, a profilodnak nyilvánosnak kell lennie.
  4. Lásd el a posztot az alábbi hashtagekkel: #canyoumakeit18 és #travelbuddy123 (minden csapatnak lesz egy saját száma, amit be kell helyettesítened az 123 helyére)
  5. A játék április 10-től április 24-ig tart.

Csatlakozz a csapatok utazásához a https://www.facebook.com/redbullcanyoumakeit oldalon és csípj el minden történést élőben!

Részletes információkért a versenyről és a csapatokról látogass el a http://www.redbullcanyoumakeit.com/ -ra.

Red Bull Can You Make It?-et a Clink Hostels, Car2Go, Voxi and Huawei partnerek hozták el számodra.

A Red Bull Can You Make It?-ről

A Red Bull Can You Make It? során egyetemistákból álló három fős csapatok vehetnek részt életük nagy kalandjában. A világ különböző pontjairól érkező csapatoknak 7 nap alatt kell átutazniuk Európán úgy, hogy fizetőeszközként kizárólag Red Bullt használhatnak. Az egyhetes út során napi élménybeszámolókkal jelentkeznek be a közösségi oldalaikon. A zsűri döntése a következőkön alapul: az ellenőrző pontokon teljesített kihívások, a közösségi szurkolótábor nagysága és a kalandlista feladatainak teljesítése. Nem az a lényeg, hogy melyik csapat ér elsőként a célba – az út során átélt kalandok számítanak. A meggyőző erő és a stratégia a fontos, aminek birtokában már csak egy kérdés maradt: CAN YOU MAKE IT? www.redbullcanyoumakeit.com