A várva várt Intimissimi On Ice 2017-ben újjászületik!

Az Intmissimi On Ice 2017 – A Legend of Beauty az olasz kreativitás sugárzó erejével, többek között Andrea Bocelli részvételével ünnepli a nőiességet.

Tisztelgés a nők, a tehetség és a szépség előtt, a nőiesség a múzsája az év legfontosabb jégshow-jának, amely 2017-ben negyedik kiadásához érkezett.

A show. Az A Legend of Beauty, amely Veronát nemzetközi színpaddá változtatja az olimpiai érmes és bajnok jégkorcsolyázóknak, a nemzetközi hírű énekeseknek és zenészeknek, az exkluzív vendégeknek és egy kivételes kreatív csapatnak köszönhetően, két estére ragyogással tölti fel a legendás Arenát. Két kihagyhatatlan előadás, amely október 6-án és 7-én kerül megrendezésre.

A show. Most először, egy teljesen felújított (az ókori római arénákéhoz hasonló), központba helyezett színpadnak köszönhetően a közönség  valódi 360 fokos élményben részesül. A show egy viharos tengerrel indul, amelyből Afrodité istennő kiemelkedik egy kagylóhéjon, készen arra, hogy fantasztikus világokba utazzon – a liliomtavak és fénylő csillagképek, heves csaták és videojátékok univerzumai között. A klasszikus mitológia modern újraértelmezése: ott lesz Vénusz és Trójai Heléna, Kirké és Medúza. A görög mitológia leghíresebb nőfigurái a főszereplői ugyanazon szerelmeknek és tragédiáknak, amelyek a kortárs életet színesítik. Történeteiken keresztül az A Legend of Beauty a nőiséget ünnepli, a világ legtehetségesebb zenészeivel és sportolóival együttműködve.

A szereplők. Ebben az évben is lenyűgöző a résztvevő csúcstehetségek listája. Az Arenában tartott eőadások történetében most először, minden főszerepet a világ különböző tájairól érkező, olimpiai érmesek játszanak: a japán bajnok, Shizuka Arakawa, az első ázsiai műkorcsolyázó, aki aranyat nyert az Olimpián (Torino 2006), előtte, 2004-ben pedig világbajnokságot; valamint az amerikai jégtáncos duó, Meryl Davis és Charlie White, bajnokok és olimpiai ezüst-és bronzérmesek, két ezüst és két arany világbajnoki medál győztesei; és Meagan Duhamel és Eric Radford, a kanadai korcsolyázó-páros,  a 2014-es olimpiai csapatverseny ezüstérmesei, két arany és két bronz világbajnoki érem nyertesei.

A szereplőgárda nem lenne teljes Svájc nélkül, amelyet a forgások királya, Stéphane Lambiel, a 2006-os  torinói ezüstérmes, kétszeres arany-és kétszeres bronzérmes világbajnok képvisel. Visszatér az orosz cár, Evgeni Plushenko, kétszeres olimpiai aranyérmes, kétszeres ezüstérmes és a világon az egyetlen műkorcsolyázó, aki négy olimpiai érmet nyert, a nézőket pedig egyedülálló, szenzációs karizmájával is rabul ejti. A nemzetközi műkorcsolyázó paletta további sztárjai zárják a sort, köztük a az olasz szinkronkorcsolyázó csapat, a Hot Shivers.

A kreatív csapat. Az Intimissimi On Ice küldetése a modern patronálást is magában foglalja, hogy közelebb hozza a fiatalokat az operához és a művészetekhez. Az esemény rendezését Damiano Michieletto-ra bízták, a színházi és lírai operaigazgatók közül az egyik legérdekesebb tehetségre. Olaszországban, a történelmi Nápolyi San Carlo Operaházban, a milánói La Scalában rendezett, lenyűgöző előadások után Michieletto London, Párizs, Amszterdam, Koppenhága, Salzburg és Sydney nemzetközi színpadain is bizonyított. A show kreatív irányítását ismét Marco Balich, a világszerte elismert olimpiai producer, az „érzelmek tervezője” felügyeli. A színpadi design és a színpad maga teljesen megújul, az 1981-es, olaszországi születésű Paolo Fantin vezetésével, aki ma már számos nemzetközi tapasztalattal büszkélkedhet az opera világában és a legfontosabb színházakban (Genovától Valenciáig , Tokiótól Salzburgig és Párizsig). Végül megerősítést nyert, hogy Nathan Clarke fog felelni a koreográfiáért, aki koreográfusként és társigazgatóként működött közre a 2012-es londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékokon, az X Factor UK-ben és Dániában, dolgozott a BRIT Awards-on, a Take That-tel, valamint kreatív igazgatója és koreográfusa a The Voice UK-nek.

A jelmezek. A közösségi hálók színpadától a világ leghíresebb szabadtéri színházáig: Chiara Ferragni az Intimissimi On Ice 2017 jelmeztervezőjeként is bemutatkozik.

A divat nemzetközileg elismert, olasz származású véleményvezére álmodja meg az összes színpadi ruhát minden idők legelismertebb jégelőadására –  személyes stílusa és víziója kel majd életre az Intimissimi csapatának munkájában, még különlegesebbé téve ezzel az idei eseményt.

1987-ben Cremonában született, a digitális inspirációs platform, a Blonde Salad alapítója és saját márkájának kreatív igazgatója – Chiara Ferragni, közel 10 millió Instagram követőjével az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi social media színterén.

Zene. Ha a zene mindig is alapvető szempont volt a megfelelő hangulat megteremtéséhez és az Intimissimi On Ice mágiájához, John Metcalfe váratlan hatásai és dallamai idén még nagyobb meglepetést fognak okozni a közönségnek. Ezen felül Andrea Bocelli hangja lesz az egyik legnagyobb varázslat (aki 1996 és a „Con te Partirò”óta, számos nemzetközi díjat, jelölést kapott Oscarokon és Golden Globe-okon, és kétszer nyert a Classic BRIT Awards-on), amely még felejtehetetlenebbé teszi az esemény legfontosabb pillanatait. A közönség már alig várja a Veronai Arénába, a világ legjobb akusztikájával rendelkező színházába való visszatérését. Egy ilyen nemzetközileg elismert művész jelenléte tovább erősíti azt az izgalmas tényt, hogy az A Legend of Beauty egy valódi, nagyívű olasz produkció, és a lehetőséget ad arra, hogy Olaszország újra megmutassa a világnak, hogy ez a szépség és a művészet földje, valamint azt, hogyan teremt ilyen ragyogó összetevőkből rendkívüli pillanatokat.  Haj és Smink. A Cotril, globális kreatív igazgatójával, Giovanni Iovinoval felel a haj-stylingért, immár második éve – a Cotril kreatív csapata nagyszabású kutatómunkát is végzett a feladat kapcsán. A showban fantasztikus frizurák lesznek láthatóak, amelyek a világ első számú alkotóinak munkáját dicsérik majd: a Cotrilnak, melyet az elmúlt években hírességek és véleményformálók egész serege választott, a divatvilághoz, a filmhez és a showbusiness-hez való történelmi kötődése egyre erősödik.

A smink a KIKO Milano, a világ vezető olasz kozmetikai márkájának kézjegyét fogja viselni, amely idén ünnepli 20. évfordulóját. A KIKO Milano mindig is kiemelkedő együttműködéseket kezdeményezett: a nemzetközileg elismert építészektől a művészet és a divat ikonikus neveiig, valamint az idei évben kiemelkedő, újonnan megjelenő tervezőkkel dolgozik együtt, akiket A Vogue Italia exkluzív, limitált kollekciók létrehozására kért fel. A KIKO sminkművészei professzionális és kifinomult megjelenést biztosítanak, amely a márka lényegét és alapvető értékeit képviseli: a színt, a kreativitást, az innovációt, a tehetséget és az olasz stílust. A KIKO sminkművész csapata az új termékek, árnyalatok és alkalmazási technikák fejlesztésében is részt vesz. Ezeknek a bennfenteseknek a szakértelme kel életre az Intimissimi On Ice sminkjeinek megalkotásával.

Producerek és Executive Co-Producerek. A viláhghírű Balich Worldwide Show-k és az Opera on Ice is visszatér a show Executive Co-Producereinek személyében. Sandro Veronesi, a Calzedonia Cégcsoport elnöke, a megújított elkötelezettségek, a divatiparhoz kapcslódó, újfajta kommunikáció, a kivételes kreativitás főszerepbe helyezésével ismét bebizonyította, hogy szívből hisz a bemutatóban. Marco Balich volt az olasz pavilon művészeti igazgatója az Expo Milano 2015-ön, valamint ő az Albero della Vita (Az élet fája) megteremtője. Az Olimpiák szervezésével szerzett tapasztalatai 2006-tól, Torinótól datálhatóak, egészen 2016-ig, Rio-ig. Giulia Mancini a show eredeti formájának megteremtője.  Az Opera on Ice-szal, amely a világ legtehetségesebb műkorcsolyázóit sorakoztatja fel, Mancini a rengeteg tapasztalatot szerzett innovatív, látomásszerű jégelőadások megteremtésében, gyártásában, abban, hogy ezek álmokból valósággá válhassanak.

A jegyárak 38 Euróról indulnak, megvásárolhatóak a Ticketone-ról, a Geticket-ről és az Unicreditről:

TICKETONE:

http://www.ticketone.it/intimissimi-on-ice-biglietti.html?affiliate=ITT&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=464746 

GETICKET:

http://www.geticket.it/default//show/Intimissimi-on-Ice-2017-arena-verona-95159.html 

Unicredit:  http://www.geticket.it/default/pvendita

Weboldal&jegyek: intimissimi.com/intimissimionice

Facebook: @intimissimionice – https://www.facebook.com/intimissimionice

,