Nagy álmodozók – országos premiersorozat májusban a Da Vinci Learningen

A Da Vinci Learning, az egész család oktató TV-csatornája május 7-én mutatja be a Nagy álmodozók című, Cannes-i Arany Delfin díjas sorozatot. A sorozat a tudománytörténet nagy alakjairól mesél minőségi CGI technikával. A premierhez játék is kapcsolódik, mely május végéig tart.

A Da Vinci Learning nagyon büszke arra, hogy 2017. május 7-én egy inspiráló családi sorozatot hoz el a nézők számára, Magyarországon először.

A Da Vinci Learning legújabb, országos premiersorozata, a Nagy álmodozók megelevenített élettörténetekben mesél a tudomány és technológia legnagyobb alakjairól. A sorozatban dramatikus feldolgozásban újraélhetjük azon kivételes alakok felfedezéseit, akik olyan dolgokra vállalkoztak, amik a maguk idejében elképzelhetetlenek voltak. Arkhimédész, a számok mestere, Leonardo, a megoldások embere, Verne, az örök utazó és Tesla, az energia mágusa.  A sorozatból megismerjük a kihívásokat, melyekkel szembesültek, s a szenvedélyt, ami hajtotta kutatásaikat. Négy epizód, négy híres álmodó, minőségi CGI technika, s megelevenedő álmok a matematika, művészet, fizika, repülés világából. A sorozat Cannes-ban a Corporate Media & TV Awards-on Arany Delfint nyert, de díjazták New Yorkban a Festival’s World’s Best TV & Films vagy Hamburgban a WorldMediaFestival keretében is.

A kapcsolódó játékban való részvételhez a nézőnek májusban az egyes epizódokban meg kell keresni a különleges kódot, amely a műsor folyamán jelenik majd meg. Magyarországon a tárgynyeremények mellett – Apple okosóra vagy 3D nyomtató – élményeket is nyerhetnek a szemfüles nézők: az etyeki Korda Filmparkban stúdiótúra és saját film készítése várja a nyerteseket, valamint a népszerű Da Vinci Pizsamaparti sorozatra is lehet jegyeket nyerni – az ottalvós bulikat többek között a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Természettudományi Múzeumban, a sárospataki Rákóczi Várban, vagy a Tropicariumban rendezik.

Májusban a játék ideje alatt a Da Vinci Learning teljes műsora kódolatlanul élvezhető a UPC Direct, a PR Telecom és a MinDigTV Extra előfizetőinek.

A Da Vinci Learning a családok számára – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – megbízható és izgalmas tévézést nyújt, ahol a tanulás mindig lebilincselő kalanddá változik.

www.davincilearning.com

www.davincilearning.com/nagyalmodozok

A Da Vinci Media GmbH-ról:

A Da Vinci Learning a Da Vinci Media GmbH tagja, egy független média csoporté, mely a tanulás szórakoztató formáját nyújtja minőségi televíziós és igény-szerinti programjaival, oktató applikációkkal és egyedülálló magazinjaival. A Da Vinci Media GmbH 2007 óta gondoskodik a kiváló minőségi televíziós oktató-sorozatokról a németországi központból, Berlinből. A Da Vinci Learning tévé csatorna világszerte 30 millió előfizetőnek kínál ösztönző tartalmakat, ahol a tanulás egy izgalmas utazássá válik a saját gyártású produkciókon és a gondosan kiválasztott műsorok széles választékán keresztül. A 16 nyelven elérhető Da Vinci Learning egy biztonságos, veszélytelen környezet kényelméből próbálja meg kielégíteni a néző kíváncsiságát.

Forrás: Da Vinci Learning