Womanity Fesztivál – EXTRA Előrendezvény, 2016. november 19.

III. WOMANITY FESZTIVÁL – EXTRA ELŐRENDEZVÉNY
Önismereti kiállítás | Élő magazin | Top előadók
2016. november 19. Extra Budapest

Újra várja látogatóit a Womanity Media&Events kiemelkedő eseménye a Womanity Fesztivál programsorozata, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”. A 2016. november 19-én, az Extra Budapestben megrendezésre kerülő ’EXTRA előrendezvényen’ elsősorban önismereti és személyiségfejlesztő módszerekkel ismerkedhet meg a látogató, ahol a programok között, előadásokkal, ’Richter a Nőkért’ kerekasztal beszélgetéssel, kóstolókkal és tréningekkel várják a látogatókat. A nap háziasszonya Dombóvári Vanda lesz.

womanity_07129x89_5

A korábbi rendezvények sikerére való tekintettel újra várja látogatóit a Womanity Media&Events kiemelkedő eseménye a Womanity Fesztivál programsorozata, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”. A magazin nagy sikerű női fesztiválsorozatának harmadik részében az eseményen megjelenő márkák az eddigieknél is interaktívabb szektorokban kapnak majd helyet.

A november 19-én megrendezésre kerülő EXTRA előrendezvényen olyan önismereti, személyiségfejlesztő módszerekkel ismerkedhet meg a látogató, mint az NLP, a coaching, az IQ tesztelés vagy a különböző kommunikációs gyakorlatok, melyek számos területen hozzájárulhatnak az eredményességhez. Az előrendezvényen a tréningeké, kerekasztal-beszélgetéseké, és az előadásoké a főszerep, de a látogatók ízelítőt kaphatnak a 2017. március 4-i fesztivál kiállítói programjaiból is a kóstolók, díjmentes szolgáltatások, valamint egy kis karácsonyi készülődés és ajándékok mellett. A nap háziasszonya és moderátora: Dombóvári Vanda.

A fesztivál partnere a Richter Gedeon Nyrt.  „Richter a Nőkért” programja, amely évek óta szívügyének tekinti a nők társadalmi elismertségét. Igyekeznek a legtöbb nő számára valami igazán fontosat nyújtani: önbecsülést, saját maguk és nőiségük értékelését minden életkorban.

Womanity Fesztivál: A női élet ITT összpontosul:

A Womanity Fesztivál egy interaktív esemény, mely meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal: megmutatják kik állnak a legnépszerűbb márkák, a legújabb trendek mögött és lehetőséget adnak arra, hogy közel 100 márka termékét és szolgáltatását bárki kipróbálhassa a helyszínen. A fesztiválok és előrendezvények kiállítását, előadásait és jellegzetesen egyedi welcome-ajándékait a női élet fontos területei inspirálják.

A program a nőket ünnepli. Elkötelezett célja, hogy inspirálja, felvidítsa, megerősítse a nőket, hogy szektoronként a leginkább kipróbálásra ajánlott márkákat mutassa meg a közönségnek és segítsen eligazodni a szolgáltatás- és termékáradatban, mindezzel közvetlenebb és hitelesebb csatornát hozva létre a magazinolvasó nők és magazinreklámokon keresztül hirdető márkák között. Az elmúlt fesztiválokon közel 200 márka és 3000 olvasó találkozott. A fesztivál szerethetőségét és színvonalát bizonyítja, hogy számos elismert és példaértékű sportoló, kutató, író, médiaszemélyiség adta nevét a programhoz.

Womanity Fesztivál – EXTRA Előrendezvény program

Marisa Peer: Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb motivációs előadója élő bejelentkezéssel tart tolmácsolt előadást a III. Womanity Fesztivál EXTRA előrendezvényén, a CorLeonis Kiadó közreműködésével. Marisa közel három évtized alatt több ezer embernek segített a személyes fejlődésben pszichoterapeutaként, ügyféllistáján megtalálható a brit királyi család, olimpikonok és nemzetközi sztárok is.

S. Tóth Márta: 13 év nemzetközi cégvezetői és coaching, 13 év HR, 11 év média, 15 év oktatói és tréneri, 9 év szervezetfejlesztési tanácsadói, valamint 6 év mediátori és NLP tréneri tapasztalattal rendelkezik. Számtalan nemzetközi versenyt nyert ügyvezetői igazgatóként és coachként. Kétszer is bekerült a WHO IS WHO Magyarországon és a WHO IS WHO Romániában című lexikonba, amely a kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazza.

Bogdán Richárd: A Mensa HugarIQa, a kiemelkedően magas intelligenciájú emberek klubjának elnöke, a Nemzetközi Mensa igazgatótanácsának a tagja. Foglalkozását tekintve újságíró, szerkesztő, idegenforgalmi szakújságíró, csaknem 20 éve vezeti idegenforgalmi vállalkozását. 22 éve írta meg a Mensa felvételi tesztjét, azóta tagja az egyesületnek. 20 éve oktat sajtótörténetet a TCU texasi egyetem nyári kurzusain amerikai diákoknak. Rendszeresen tart az intelligenciát népszerűsítő előadásokat.

Darmó Magdolna: A CONSILIUM Humán Erőforrás Kft. szakmai igazgatója, Reiki Master, Prananadi Master, Avatar Master, NLP Master, Kineziológus, Thetafloating Master, Vezető tréner és nőkre specializálódott coach. 1989 óta dolgozik a felnőttképzés területén, azóta tart önismereti tréningeket és coachingokat főleg nőknek és üzletasszonyoknak. Meggyőződése, hogy minél jobban ismerjük magunkat, annál inkább rádöbbenünk arra, hogy kik vagyunk igazán, mire is vagyunk képesek, s mennyi minden szépség és öröm maradt rejtve addigi életünkből.

Tonk Emil: A 25 éves Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója és ügyvezető alelnöke, az Üzleti Akadémia irányítója. Sajátos szemlélet-és előadásmódjával negyed évszázada segíti sikerekhez üzletemberek és- asszonyok sokaságát: nem véletlen, hogy a szakmában „Dr. Hogyan”-ként emlegetik. 2010-ben a világ legjobb előadói közé választották, 2013-ban pedig a Mentor-Oscar díjat is elnyerte.

Balázs Krisztina: Okleveles természetgyógyász, hatékonyság fejlesztő tréner, előadó, egyben sikeres kereskedelmi szakember, Spiritual Life Coach. Több mint 10 éves tapasztalattal segít a testi és lelki bonyodalmakkal küzdőknek. Sajátos rendszerelméletben látja a hozzá érkezők problémáit. Meggyőződése, hogy végre jó irányban haladnak dolgaink, ha rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, boldogtalanok és csalódottak vagyunk. Hogy miért? Mert szinte csak ezek az időszakok azok, amikor képesek vagyunk kilépni a megszokott komfortzónánkból melynek köszönhetően új utakra tudunk lépni.

Varga István: Pályafutását multinacionális vállalatoknál kezdte, ahol értékesítőből évek múlásával közép-, és felső vezetővé vált. Gyakorlati képzéssel és tanácsadással közel húsz éve foglalkozik cégeken belül és kívül. Közösségek építését 2011-ben kezdte, aminek eredménye egy országosan működő, KKV cégvezetőket támogató networking szervezet. 2015-ben életre keltette az Értékesítők Napját és a Share Card-ot, mint képzést támogató platformokat, jelenleg is ezeken dolgozik.

Kerekasztal beszélgetések az EXTRA előrendezvényen

Richter a Nőkért kerekasztal-beszélgetés – Moderátor: Dombóvári Vanda

Résztvevők:

  • Rácz Zsuzsa író, Richter Aranyanyu Díj egyik alapítója
  • Kenessey Andrea, 2012-es Richter Aranyanyu díjazott
  • Balogh Enikő, 2016-os Richter Aranyanyu döntős

Rácz Zsuzsa: Író, két kislány édesanyja. Az ismertséget és a népszerűséget regénye, az Állítsátok meg Terézanyut! hozta meg számára 2002-ben. Azóta megjelent a nagysikerű történet folytatatása Nesze Neked Terézanyu! címmel, később pedig az Ismeritek Terézanyut?, mely az 1990 és 2010 között megjelent írásaiból válogat. 2011-ben hívta életre a Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa a Richter Aranyanyu díjat. „Azokat szeretnénk jutalmazni a nagyközönség segítségével, akik szinte láthatatlanul teszik a dolgukat, ám munkájuk nélkül megállna a világ.”

Dr. Kenessey Andrea: kardiológus, a 2012-es Richter Aranyanyu Díj közönség által megválasztott díjazottja orvosnő kategóriában, a Mellrákfórum egyik alapítója.

35 éves voltam, amikor kiderült, hogy rosszindulatú az a csomó, amit a mellemben tapintottam. Mellrákom volt, nyirokcsomó áttétekkel. Műtétek, kemoterápia, sugárterápia és hormonkezelés, mely még most is tart. Nem csak az én életem változott meg akkor örökre, a családomé is. Tudatos életmódváltással, szemléletváltással kezdtem új életet. A mell-önvizsgálat lényegével pedig már két kislányom is tisztában van.” – Dr. Kenessey Andrea

Balogh Enikő: 2016-os Richter Aranyanyu döntős és a Debreceni Egyetem orvostanhallgatója. A tanulás mellett ámulatba ejtő aktivitással vesz részt bármiben, amivel segítségére lehet másoknak. Felsorolni is lehetetlen sokoldalúságának minden elemét, de íme egy kis ízelítő a számára fontos ügyekért mindenre elszánt lány életéből. Enikő két éve megbízott transzplantációs koordinátori szerepet tölt be a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségében, itt egyik legnagyobb sikere, hogy külföldi lapba is sikerült cikket publikálnia. Csatlakozott a Teddy maci programhoz, melyben társaival azt tűzték ki célul, hogy segítenek leküzdeni a kisgyerekek fehér köpenytől való félelmét. A lelkes gyerekek akár egy maciműtétet is elvégezhetnek, miközben észrevétlenül tűnik el belőlük a félelem. Önkéntesként mentőzött is, Gyerekmentő-rohamkocsi Futónagykövet lett. A sport szerves része életének, önkénteskedett az U-18-as jégkorong világbajnokságon, női kosárlabda Európa-bajnokságon, kézilabda Európa-bajnokságon, úszóversenyeken, és műkorcsolya-versenyeken. A munka során megismert sportolók részvételével pedig kórházlátogatásokat szervez. Az egyik szívéhez legközelebb álló segítségnyújtás számára mégis az, hogy haját, amikor megnő, rendszeresen felajánlja olyan gyerekeknek, akiknek betegségük miatt paróka nélkül hosszú ideig le kellene mondaniuk a szép, hosszú hajról.

Sikeres Nők Nézőpontjai kerekasztal-beszélgetés – Moderátor: Dombóvári Vanda

Résztvevők:

  • Vágási Emőke, filmproducer
  • Nagy Ágnes, stresszterapeuta
  • Czagány Alexandra, Womanity Media & Events alapító
  • Viszkok Fruzsina, az ország legnézettebb vloggere
  • Széles Adrienn, Vitiligo Közösség alapító

„Richter a Nőkért” a Womanity Fesztiválon

A Richter Gedeon Nyrt. a nőgyógyászatban meghatározó cégként kiemelt figyelmet fordít olyan programok támogatására, melyek értékesek a nők számára. Magyarországi központú multinacionális cégként kivételes rálátása van a magyar nők helyzetére abból adódóan, hogy korszerű nőgyógyászati készítmények fejlesztésével és forgalmazásával a nők egészségéről gondoskodik a tinédzser kortól kezdve egészen a változó korig. Ez a gondoskodás azonban felelősségvállalással is jár. A Társaság feladatának tekinti, hogy a nők lelki, társadalmi jólétéért is tegyen társadalmi szerepvállalása részeként. Ezért hívta életre a Richter a Nőkért Programot. A nők egészségének védelme, magának az alapító-névadó Richter Gedeonnak is személyes szívügye volt.

„A Richter a Nőkért Programunkkal igyekszünk a legtöbb nő számára valami igazán fontosat nyújtani: önbecsülést, saját magunk, nőiségünk értékelését, a különlegesség elismerését minden életkorban. Hisszük, hogy a pozitív értékek képviselete mellett a közösségteremtő klubokkal, a nők számára fontos témákban folytatott párbeszéddel, vagy a Richter Aranyanyu díjazottjain keresztül inspiráló példák bemutatásával értéket teremtünk, és reméljük, hogy mindezek egy lépéssel közelebb visznek minket a nők testi-lelki, és társadalmi jólétének megteremtéséhez és fenntartásához.” Beke Zsuzsa kormányzati kapcsolatok és PR vezető – Richter Gedeon Nyrt.

A Richter a Nőkért legújabb eleme, a „Nőnek lenni jó” program azt a tényt állítja a középpontba, miszerint a nők minden életkorban, minden életszakaszban boldognak érezhetik magukat – akár egy kedves, apró gesztus, nekik kijáró megkülönböztetett figyelem okán, akár az életük egy-egy markáns, a nőiséghez kötődő pillanatának megélésekor.

Richter Aranyanyu Díj

Elismerés  nőknek, akik „csak” teszik a dolgukat, de munkájuk nélkül megállna a világ.

A Richter a Nőkért Program részeként, a 2011-ben alapított Richter Aranyanyu Díj Magyarországon egyedülálló kezdeményezés. A több mint egymillió forint összdíjazású, kifejezetten nőknek szóló elismerést a Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa író hívta életre.

A díj célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A díjat olyan nőknek ítélik oda, akik klasszikus, női segítő szakmákban dolgoznak, és munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. Aranyanyukat négy kategóriában – pedagógus, orvosnő, egészségügyi és szociális szakdolgozó – a nagyközönség ajánlhat, a díjazottakról szakmai zsűri és közönségszavazás dönt. Az idei Richter Aranyanyu díjkiosztó ünnepségét 2016. november 10-én tartják.

http://aranyanyu.hu/dij

Bővebb információ: www.womanityfesztival.hu