Prímások találkoznak a Várkert Bazárban

Különleges zenei csemegét hallhatunk július első szombatján a Várkert Bazárban: a Rendhagyó Prímástalálkozón kiváló magyar zenészek muzsikálnak együtt, a koncerten a magyar népzenei világ dallamai csendülnek fel.

Rendhagyo_Primastalalkozo

A Rendhagyó Prímástalálkozón fellépő zenekar tagja a hegedűvirtuóz Pál István Szalonna, az egyedülálló stílusban hegedülő Vizeli Balázs, a Prímástalálkozó két kiváló énekesnője: Herczku Ágnes és Korpás Éva, Bede Péter szaxofonon, Both Miklós gitáron, Gombai Tamás hegedűn, Kuti Sándor cimbalmon, Doór Róbert nagybőgőn, Mester László pedig brácsán játszik.

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásában megvalósuló koncert július 2-án 20.00  órakor kezdődik a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A programról bővebben ide kattintva tájékozódhat.


A Várkert Bazár idén nyáron is rengeteg mozgalmas programot kínál a kikapcsolódni vágyóknak: a várKERTmozi június 29-én a Liza, a rókatündér című magyar vígjátékkal indul a Szárazárok színpadon. Július 9-én a magyar jazz egyik legjelentősebb  képviselője, a Binder Quartet ad koncertet, augusztus 14-ig pedig a Zenélő Budapest programsorozat keretében a Várkert Bazár Gloriettje és szökőkútja környezetében huszár ruhás rézfúvós együtteslép fel minden péntek, szombat és vasárnap 16 és 17 órakor. Ugyancsak ebben az időszakban vasárnaponként 14.30-kor és 15 órakor négytagú szaxofon együttes J. Strauss polkáival szórakoztatja a sétálókat a neoreneszánsz kertben, míg a Zeneakadémia jelenlegi és volt növendékeinek kamarazene koncertjei csütörtökön, 19.30-tól a Szárazárok színpadon szórakoztatják a közönséget.

A nyári rendezvények megvalósítását a Szerencsejáték Zrt. támogatja!

Forrás: Várkert Bazár
,