Újra zenés színházi nyári tábor a Városmajorban! – Pápai Erika vezetésével idén is különleges színházi program várja a gyerekeket

Idén júliusban szervezik meg a zenés színházi nyári tábort a Városmajori Szabadtéri Színpad autentikus környezetében, Pápai Erika színművész vezetésével. Ebben az évben „Óztól a Padlásig” címmel kalandozhatnak a gyerekek az előadó-művészetek varázslatos világában. A Szabad Tér Színház népszerű napközis táborába 8 és 14 év közötti érdeklődők jelentkezését várják.

Fotó: Geberle Berci

Fotó: Geberle Berci

A Szabad Tér Színház fontos küldetésének tartja, hogy a fiatalabb korosztályokat is bevezesse a művészetek világába. Nincs is jobb időszak erre, mint a nyár! Pápai Erika színművész vezetésével immár második évben tanulhatnak a gyerekek a szakma legjobbjaitól. Tapasztalt mozgás-, dráma- és beszédtanárok csinálnak kedvet a színházi játékhoz, illetve segítenek a készségek elsajátításában. Mindehhez a Városmajori Szabadtéri Színpad adja a helyszínt, ahol a nyári szezon közegében kapnak ízelítőt a gyerekek a színház működéséből. A kurzus végén bemutatják szüleiknek, hogy mire jutottak a kalandozásban. A szülők személyesen a tanároktól kapnak visszajelzést gyermekükről. A kurzus résztvevői a színház vendégei a vasárnap délelőtti matiné előadáson, valamint kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a teljes nyári kínálatból.

A foglalkozások 10-12 fős kis csoportokban zajlanak, hétfőtől péntekig, napközis rendszerbena férőhelyek korlátozott száma miatt érdemes minél előbb jelentkezni.

Első hét: 2016. július 4-8.

Második hét: 2016. július 11-15.

A tábor díja tartalmazza a foglalkozások, az étkezések, az anyagköltségek, a próbanézés, a kulisszajárás és a matiné előadás költségeit is.

Ízelítő a tavalyi táborból:

Bővebb információ és jelentkezés: a +36 30 /190-5609-es telefonszámon vagy a varosmajortabor@gmail.com e-mail címen Kovács Krisztinánál.
Jelentkezési határidő: 2016. június 15.

www.szabadter.hu

Fotó: Geberle Berci

Fotó: Geberle Berci

Forrás: Szabad Tér Színház
,