Kövesd a Moszkva téri órát!

Májusban a Kiscelli Múzeumban #moszkvater – A Széll Kálmán tér története címmel kiállítás nyílik, melynek apropóját többek között az adta, hogy az eredeti Moszkva téri óra immár a múzeum gyűjteményét gazdagítja.

Szelfizz!

A múzeum az E8 Laborral együttműködve a tárlat beharangozásaként izgalmas köztéri játékra buzdító kampányt indított. A vándorló óra – az eredeti óra kicsinyített mása – április 5-től hat héten keresztül keresi a helyét a városban. Meglepetésszerűen bukkan fel, hetente új környezetben lesz lehetősége mindenkinek a találkozásra „az óra alatt”. Az első helyszín még pár napig a Deák tér… Mi lesz a következő? A Kiscelli Múzeum Facebook oldalán hétről hétre megtudhatjuk azt is.

moszkvater_vandorora_szelfi2 (1)

Szelfizz!

A Kiscelli Múzeum a vándorló órához kapcsolódóan egy instagramos játékot hirdetett meg: “Találkozz az óra alatt, készíts szelfit, és töltsd fel a képed az Instagramra a #moszkvater és az @kiscelli tag-ekkel, majd figyeld hetente a sorsolást a Kiscelli Múzeum Instagram- és Facebook-oldalán. A heti nyertest kiállításra szóló belépőjeggyel és BKK ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg.”

www.kiscellimuzeum.hu

www.facebook.com/kiscellimuzeum

vandorlo_ora_deak_ter

,