Öltözz be és nyerj a Savoya Park farsangján!

Nagyszabású farsangi jelmezverseny lesz február 13-án a Savoya Parkban. A maskarás gyerekeket Lajtai Kati énekesnő, Dombóvári Vanda műsorvezető és Kerekes József színész véleményezi, majd pontozza. Kati nagyon szeretett beöltözni gyerekként, volt ő már egérke és pillangó is. A mostani megmérettetésen értékes nyereményekkel távozhatnak a dobogósok. A rendezvényt az Alma együttes fellépése zárja.

Egy korábbi jelmezverseny nyertesei

Egy korábbi jelmezverseny nyertesei

Készítsd el saját farsangi jelmezed, jelentkezz Savoya Park farsangi jelmez szépségversenyére, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! – olvasható a farsangi jelmezverseny felhívásában. A jelentkezés ingyenes, regisztrálni február 8-ig lehet a savoyapark.farsang@gmail.com címen. Egyéni kategóriában fődíj egy Hauser kerékpár. A nyertes eldöntheti, hogy milyen méretben és színben kéri. Csoportos kategóriában pedig a győztes csapat nyereménye egy 2,5 órás kikapcsolódás a budapesti Orczy Kalandparkban. Továbbá a 2. és 3. helyezettekre is értékes nyeremények várnak.
A február 13-án 14 órakor kezdődő jelmezverseny a Savoya Park benti színpadán lesz. Indulni kizárólag saját (vagy szülő, hozzátartozó) által készített jelmezzel lehet. A Kerekes József színművész, Lajtai Kati énekesnő és Dombóvári Vanda televíziós műsorvezető alkotta háromtagú zsűri pontozza, értékeli és adja át a legötletesebbnek és legszebbnek ítélt jelmezek készítőinek járó nyereményeket.
Lajtai Kati, a Budapest Voices énekesnője gyerekként több alkalommal is beöltözött.

Lajtai Kati kislányként farsangi jelmezben

Lajtai Kati kislányként farsangi jelmezben

– Klasszikus jelmezeim voltak mindig is – emlékezett vissza Kati. – Nekem azért volt nagy élmény a farsang, mert a ruhát apuval és anyuval közösen készítettük. Első osztályosként egy egérke bőrébe bújtam nagy fülekkel, hosszú farokkal. Emlékezetes volt, amikor pillangónak öltöztem. Apu, aki építész, tervezte a szárnyakat, a vastag drótokra pedig anyu varrt anyagot. Annyira jól sikerült, hogy évekig a szobámat dekorálta.

A jelmezverseny díjátadója után 17 órától az Alma zenekar koncertezik a Savoya Park színpadán.

További információk: https://www.facebook.com/events/1757432477811816/

www.savoyapark.hu

savoya_park_farsang_2016

Forrás: Pr Garden
,