Zenés karácsonyi vásárt rendez a Vígszínház – fűtött sátor, forró hangulat a vígszínházi kedvencekkel

December 13-án délután 2 óra és este 7 óra között különleges színházi karácsonyi vásárt rendez a Vígszínház. Annak, aki ellátogat ezen a délutánon a Ditrói Mór utcába, nemcsak kedvezményes jegy- és bérletvásárlásra lesz lehetősége, hanem találkozhat kedvenc színészeivel, meghallgathatja a társulat zenés ünnepi műsorát, böngészhet régi- és új vígszínházi ajándéktárgyak között, és részt vehet a Vígtombolán is. A gyerekeket Óz-fotózással és kézműves játékokkal várják. A társulat tagjai segítenek, hogy az ajándékba vásárolt színházjegyek igazán személyre szólóak lehessenek: ezen a napon kérhetnek tőlük dedikációt vagy üzenetet is.

A program mindenki számára nyitott és ingyenes. Aki fázik, az forralt borral és teával melegedhet, aki pedig megéhezne, azt finom lekvároskenyér várja.

Aki aznap a helyszínen vásárol jegyet, tombolaszelvényt kap, amellyel értékes ajándékokat nyerhet, és nemcsak a helyszínen, de az év végéig minden nap értékes nyereményeket fognak kisorsolni a nézők között!

Aki pedig közös képet szeretne az Óz, a csodák csodája főszereplőivel, akkor itt a kiváló alkalom! 2-től 3-ig mindenkit vár Dorothy, a Madárijesztő, a Bádogember és az Oroszlán.

A délután 3 órakor kezdődő karácsonyi műsorban fellépnek: Bach Kata, Balázsovits Edit, Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Csapó Attila, Csőre Gábor, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Hegedűs D. Géza, Igó Éva, Járó Zsuzsa, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Király Dániel, Kopek Janka, Lengyel Tamás, Majsai-Nyilas Tünde, Orosz Ákos, Péter Kata, Puzsa Patrícia, Szilágyi Csenge, Tahi Tóth László, Tar Renáta, Telekes Péter, Tornyi Ildikó, Tóth András, Vecsei Miklós, Wunderlich József és Zoltán Áron.

A programokon részt vesznek még: Dengyel Iván, Gados Béla, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Kern András, Kútvölgyi Erzsébet, Lukács Sándor és Venczel Vera.

További információ a Vígszínház honlapján található: www.vigszinhaz.hu