Januárban jön a Csak színház és más semmi

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión. Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

Schell Judit, Lovas

Schell Judit, Lovas Rozi

Csányi Sándor

Csányi Sándor

A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt. A sorozat vezető írója Divinyi Réka, Balázs Béla-díjas  forgatókönyvírója Goda Krisztina, aki már többször bizonyított kasszasikeres filmekben, operatőre pedig Babos Tamás volt. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, melynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig. A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták idén nyáron, szeptember közepéig bezárólag. A kiváló szórakoztatás mellett az alkotók és a közmédia elkötelezett célja a sorozat elkészítésével, illetve bemutatásával többek között az, hogy betöltsék az űrt a magyar tévésorozatok iránti igényre, érdeklődésre. 

Schell Judit, Szervét Tibor

Schell Judit, Szervét Tibor

Vécsei

Vecsei Miklós, Mikecz Estilla

Főszerepben:
Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán
További szerepekben:
Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások…

Alkotók:
Kálomista Gábor – producer
Helmeczy Dorottya – line producer
Divinyi Réka – vezető író
Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence – rendező
Nagypál Orsi – rendező
Babos Tamás – operatőr
Balázs Ádám – zeneszerző
Klimó Péter – díszlettervező
Zelenka Nóra – jelmeztervező

Fehér

Szávai Viktória, Fehér Tibor

Pálos

Pálos Hanna, Mikecz Estilla

facebook.com/Csakszinhazesmassemmi
http://www.mediaklikk.hu/video/hamarosan-uj-sorozat-indul-a-dunan/
https://www.facebook.com/kozmedia/

Fotók: Bara Szilvi, Kocsis Bence, Penziás Nikolett