Szekeres Adrien Ajándékai

„A hang, melyet ezer közül is felismerünk, a klasszikus zene ötvözetével egy életre szóló élményt nyújt.”

Az igényes popzene kedvelői már megszokhatták, hogy Szekeres Adrien évről évre valami különleges produkcióval rukkol elő év vége felé. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen az énekesnő már javában készül a 2015. december 28-i Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő szimfonikus nagykoncertre.

Szekeres Adrien

Szekeres Adrien

Ám előtte még egy igazán megtisztelő feladat vár rá: szintén az Arénában 2015. november 22-én Andrea Bocelli budapesti koncertjén vendégművészként működik közre, a világsztárral két duettet is előadnak. Adrien és a világhírű operaénekes még sosem találkoztak egymással, a budapesti próbák idején énekelnek először együtt. A közös dalokat a művészek már kiválasztották, de ez egyelőre maradjon a közönség számára meglepetés.

Adrien tavasszal rajongói nagy örömére hat év után ismét új dallal és videoklippel jelentkezett. Az “Örök láng” három koncertfelvétellel karöltve – a felvételek a Papp László Budapest Sportarénában készültek 2012-ben – helyet kap azon az EP-n, melyet exkluzív formában,  bakelit lemezen is meghallgathatnak majd az érdeklődők. Adrien és férje Gábor nagyon fontosnak tartják a minőséget és a tradíciókat. Hisznek abban, hogy a zene az egyik legfontosabb része a kultúránknak, halhatatlan és nincs szüksége szavakra, hogy meggyőzzön létezéséről. A bakelit lemez az állandóság és mélyebb értékek szimbóluma, mely megállta a helyét a modern világban is. Az Ajándék című korong ünnepélyes keretek között, az album keresztszülei, Szulák Andrea és Németh Kristóf jelenlétében látott napvilágot.

Szekeres Adrien, Szulák Andrea, Németh Kristóf

Szekeres Adrien, Szulák Andrea, Németh Kristóf

A népszerű énekesnő a december 28-i szimfonikus nagykoncertje kapcsán elmondta:

„Sokáig azt hittem, a színháztermek és koncerttermek az én igazi terepem, de nagyon jól éreztem magam három éve a karácsonyi koncertemen az Aréna színpadán, így a megtiszteltetés mellett hatalmas öröm számomra, hogy ismét ott énekelhetek. Ígérem, ezúttal is ünnepi lesz a hangulat, sok meglepetéssel és egy igazi különlegességgel is készülünk. Annyit elárulhatok, hogy a műsorban egy picit nagyobb részt szánunk az ismertebb pop slágereimnek, mint legutóbb.”

Kiss Gábor, Szekeres Adrien

Kiss Gábor, Szekeres Adrien

Szekeres Adrien annak ellenére, hogy büszkén vállalja a pop énekesnő státuszt, folyamatosan keresi az új megoldásokat és nem retten meg az opera műfaj kihívásaitól sem. Az est folyamán elénekli az Ombra mai fu vagy a Nessun Doma című dalokat, melyek magas szakmai tudás mellett igazán karizmatikus előadói képességeket is igényelnek.

„Egy énekes mindig keresse a határait és dolgozzon a produkcióján. Szeretem meglepni a rajongóimat, megszerettetni velük a régen elfelejtett stílusokat és a koncert részévé tenni őket.”

Az „Ajándék” című koncerten a meglepetésvendégek mellett közreműködik a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar.

Jegyek: www.broadway.hu

Bővebb információ: www.szekeresadrien.hu