Russkaja – Világsztár a BalkanBeats Budapesten

A BalkanBeats Budapest következő fellépője nem kisebb sztár lesz, mint a turbo polka koronázatlan királya a Russkaja (A), 2015. november 21-én az Akvárium Klubban.

Russkaja

A 2015. november 21-i esemény sztárvendége a 2005-ben alakult Russkaja egy igazi multikulturális csemege. A hét, Ausztriában élő, színes kulturális háttérrel rendelkező muzsikus a ska-t, az osztrák polkát, az orosz népzenét és a rockot szintetizálja bravúrosan. Folyamatosan úton vannak, évente közel 200 fellépésük van, hatalmas rajongótáboruk nagy örömére. Igen közkedveltek Magyarországon is, eddigi koncertjeik mindig teltház előtt zajlottak.

A Russjaka ezúttal a BalkanBeats Budapest koncertsorozat keretében látogat Budapestre, ahol az Akvárium Klubban mutatják be az idén júniusban megjelent új albumukat és megtáncoltatnak mindenkit, ahogy azt hirdetik is: “Dance, dance, dance to PEACE, LOVE & RUSSIAN ROLL!”

Koncertjeiken garantált a fergeteges hangulat, mindezt kiváló zenei teljesítménnyel ötvözve, a magával ragadó orosz virtusnak senki sem tudott még ellenállni.

Szeptemberben indult újra Magyarországon a hosszabb szünetet tartó, nagy sikerű nemzetközi programsorozat a BalkanBeats, és az első alkalom is túlszárnyalta az előzetes elvárásokat, a hangulat fergeteges volt és ez november 21-én sem lesz másként. Elő a táncos cipőkkel!

A bemelegítésről a magyar cigányzenét játszó, kiváló banda a Szilvási Gypsy Folk Band gondoskodik, aki járt már koncertjükön tudja micsoda energiákkal, muzikalitással és humorral rendelkeznek, a hajnali kifulladásig tartó bulihoz pedig a stílus kiemelkedő képviselői, a Ramses Hoppá(NL) és Suefo(H) keverik a jobbnál-jobb zenéket.

Jegyek: 2999 Ft-os áron a helyszínen és az Akvárium Klub honlapján válthatók:
http://akvariumklub.hu/program/56124d7573260a0140441cec

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1502867030005621/
https://www.facebook.com/BalkanBeatsBudapest
www.balkanbeats.eu
www.russkaja.com

Forrás: BalkanBeats Budapest