Igazi kikapcsolódás hétvégén a Balatonon a KULTKIKÖTŐ szervezésében: musical és stand up Földváron és Fonyódon

KULTKIKÖTŐ – Balatonföldvár
augusztus 22. szombat 20.30
Csoportterápia
musical-komédia
Kecskeméti Katona József Színház

collage_csoportterapia_1

Lehet egy csoportterápia kacagtató, szerethető figurákkal teli, szellemes, vérpezsdítő és felszabadítóan vidám? IGEN! Ha musical-vígjátékról van szó! A Madách Színház musical-sikere a Kecskeméti Katona József Színház feldolgozásában Cseke Péter rendezésében igazi kikapcsolódás!

„Az évad legszórakoztatóbb, ötletekben sziporkázóan gazdag zenés színházi produkciója…” (László Ferenc Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila darabjáról)

„Tudományos pontossággal rajzolt karakterek, frappáns fordulatok, veszett komikum, parádés szerepek (…) A szövegek szellemessége még úgy is feltűnő, hogy a poénok áradása miatt csak a felét vagyunk képesek felfogni.” (Fehér Elephánt)

Igazi nyerő kombónak bizonyul ez a hat figura: egy kedvesen mufurc nagyotmondó, egy mulatságos túlzásokba eső hipochonder, egy csinos lány, akinek meggyőződése, hogy duci, egy balett-táncos srác, aki végre meg akarja mutatni az igazi arcát, egy félénk fiú, akinek emlékezetkiesése van és egy gazdag és kicsit magányos feleség. Amellett, hogy segítenek egymás életét rendbe tenni, a nézőknek egy fergeteges estét ajándékoznak, tele humoros és fülbemászó dalokkal és őrült poénokkal.

Rendező: Cseke Péter

Szereplők: Mikó István, Dobó Enikő, Kiss Zoltán, Csombor Teréz, Aradi Imre, Hajdú Melinda

Fonyód, Kulturális Központ – a KULTKIKÖTŐ PRODUKCIÓ szervezésében
augusztus 23. vasárnap 20.00

Badár Sándor önálló stand up-estje

Badar-Sandor

„Föltolták az ázsiómat, azt mondják, hogy színész vagyok. De én nem vallom magamat csak annak. Gyereklovagoltatással foglalkozom, de színészi munkát is végzek. A névjegykártyámra az van írva, hogy Badár Sándor – szóra sem érdemes művész. Sose gondolkoztam azon, hogy mi vagyok.”

Az iskola után 12 évig a vasútnál dolgozott, először bakterként, majd forgalomirányítóként. Horányban él, gyereklovagoltatással foglalkozik. Ha hívják, filmekben játszik, utánozhatatlan karakter. Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsó sorban jellegzetes figurája a kortárs magyar film izgalmas alakjává tette. Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője, 2003 óta fellép a Dumaszínházban, és alkalmanként a FábryShowban is. Nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez.

A KULTKIKÖTŐ – Balatonföldvár videó-interjúja Badár Sándorral:

Forrás: KULTKIKÖTŐ
,