II. „SZÍNHÁZAT VEGYENEK!” Konferencia Budapesten

„Színházat vegyenek!” címmel második alkalommal rendezi meg a Magyar Teátrumi Társaság színházmarketing szakmai konferenciáját – ezúttal Budapesten, a Pesti Magyar Színház épületében. A szakmai fórum célja, hogy a magyar színházak, előadóművészeti szervezetek kommunikációs és marketingszakemberei közösen gondolkodjanak, szakmai párbeszédet folytassanak. A színházak kommunikációs és marketingtevékenységének összevetésével, külföldi példák elemzésével, szakmai konzultáció segítségével hatékonyabbá válhasson a munka.

Németh Kristóf, Forgács Péter, Fekete Péter, Andor Éva - A fotó az első Színházat vegyenek! konferencián készült, a Győri Nemzeti Színházban  Forrás: jokaiszinhaz.hu

Németh Kristóf, Forgács Péter, Fekete Péter, Andor Éva – A fotó az első Színházat vegyenek! konferencián készült, a Győri Nemzeti Színházban – Forrás: jokaiszinhaz.hu

A Pesti Magyar Színház új menedzsmentjének kezdeményezésére a fontos szakmai eseményhez a Hevesi Sándor utcai épület biztosít helyszínt. Zalán János igazgató szerint: „A nemzetközi tapasztalatok a színházi marketing területén sokat segíthetnek abban, hogy hazánkban is sikeresen működhessen egy széles közönségréteget kiszolgálni szándékozó színház, ezért van szükség a tapasztalatcserére e jelentős szakmai találkozó keretében. Nagy örömünkre a konferencián részt vesz Alex Bayley, a Londoni Nemzeti Színház marketingigazgatója is, aki szerint színházának sikeréhez nagyban hozzájárul az, hogy kiválóan működik marketingstratégiájuk. Az ő tapasztalatai segíthetik a mi munkánkat is.” A konferencián délelőtt előadások, majd kérdések-válaszok kerülnek sorra, ebéd után pedig kerekasztal-beszélgetésekkel folytatódik a program.

Zalán János igazgató, Pesti Magyar Színház  Fotó: Zsigmond László

Zalán János igazgató, Pesti Magyar Színház Fotó: Zsigmond László

A konferencia helye: Pesti Magyar Színház (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.)
Időpontja: 2015. szeptember 14., hétfő, 10.00-16.00
A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött; szinkrontolmácsolásról és ebédről a szervezők gondoskodnak.

Részvételi szándékát a második „Színházat vegyenek!” konferencián 2015. augusztus 25-ig jelezheti az info@magyarteatrum.hu e-mail címen.

Forrás: Pesti Magyar Színház