Lemezbemutatót tart a Balkan Fanatik

Nyár elején megjelent, Csókolj meg, babám! című lemezét mutatja be augusztus 13-án az A38 Hajó tetőteraszán a Balkan Fanatik. Magyarország első számú elektrofolk csapata a teljes albumot előadja, meg persze a korábbi nagy slágereit. Az együttes a rengeteg hazai fellépés közt kitekint Európába, legutóbb az Ardas Festivalon táncoltattak meg több mint 5000 görögöt.

balkan_fanatik_2015

Hatodik nagylemezét jelentette meg június közepén Csókolj meg, babám! címmel a Lepe-Jorgosz vezette Balkan Fanatik. Egy kis világzenei kitérő után új albumukon visszakanyarodtak a magyar népzenéhez, és a korongra kilenc magyar népdal feldolgozása került.

– A lemezbemutatón előadjuk az összes új számot, de a repertoárba a régebbi nagy slágerek is beleférnek – mondta Lepe, a Balkan Fanatik egyik alapítója és zenei agya.

Az együttesnek rendkívül sűrű a nyara, lényegében egymást érik a hazai fellépések. Közben a határon túlra is kimerészkednek, hamarosan Szlovákiában és Horvátországban muzsikálnak, a napokban pedig az egyik legnagyobb görögországi zenei rendezvényen, az Ardas Festivalon koncerteztek. A fellépésért szó szerint megküzdöttek, ugyanis oda-vissza 2400 kilométer buszoztak a kánikulában. De megérte, mert több mint 5000 görög mulatott a koncertjükön.

Az esemény: https://www.facebook.com/events/1438318116497282/

Részletek: http://balkanfanatik.com/
https://www.facebook.com/balkanfanatik

Forrás: Pr Garden