DBH Irodagaléria: Szilvágyi Gergely „Fénnyel írom”

Július 23-án, csütörtökön nyílt meg a DBH Irodagaléria legújabb kiállítása, amelynek keretében Szilvágyi Gergely „Fénnyel írom” című kiállítása tekinthető meg.

A tárlat 2015. szeptember 3-ig látogatható a budapesti DBH Serviced Office GreenPoint (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.) első emeletén.

IMG_6279

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó DBH Group által életre hívott DBH Irodagaléria immár öt éve biztosít lehetőséget fiatal művészeknek, hogy bemutathassák munkáikat és ezzel is növeljék ismertségüket a vállalatcsoport szolgáltatott irodáinak közös tereiben. A látogatók számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására is.

Szilvágyi Gergő örökmozgó energiabomba, szinte nincs olyan pillanat, amikor nyugodtan megpihenne. A családi vállalkozásukban dolgozik, kosárlabdázik, kranking edzői képesítést szerzett és fut, ráadásul kerekesszékben. 2011 óta a Suhanj! Alapítvány önkéntese, többször teljesített már félmaratont, most pedig a világ egyik legnagyobb maratoni versenyén, Berlinben indul ősszel. Az ország akkor ismerhette meg, amikor 2 éve a szigetmonostori gáton ő is résztvett az árvízi védekezésben és ennek kapcsán bebizonyította, hogy a kerekesszékkel élők ugyanúgy, aktívan részt tudnak venni az élet minden területén, mint ép társaik.

Akadálymentesít a fejekben is. Most azonban egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg Gergőt: fotósként mutatkozik be.

11796205_859160414137448_1289737554302456732_n

“Mindig is érdekelt a fotózás. Kezdetben a családi eseményeket, kirándulásokat fotóztam, majd egyszer gondoltam egy merészet és beiratkoztam egy fotós iskolába, hogy fejlődjek, bővítsem a tudásomat, technikai ismereteimet. Azóta életem elmaradhatatlan része a fényképezőgép. A Budafoki Fotóklub Tagja vagyok, akik nélkül ez a kiállításom sem jöhetett volna létre. Mindig, mindenhol találok valami érdekes témát, amit megéri megmutatni. A fotózás igazi kikapcsolódás számomra.

Sokat tanultam már, de tudom, még hosszú út áll előttem. Remélem, hogy első egyéni szárnypróbálgatásom tetszeni fog a látogatóknak”- nyilatkozta Gergő.

A kiállítás 2015. szeptember 3-ig, munkanapokon 8 órától 18 óráig tekinthető meg a DBH Serviced Office GreenPoint (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.) első emeletén.

bjQYHvy6jm8E_4gpo8hGmx2YDRmFiIufdu-qG4yhKLU

A DBH Groupról

A 21 éves múltra visszatekintő DBH Group teljes körű üzleti infrastruktúraszolgáltatásokat kínál, köztük szolgáltatott irodát, befektetői tevékenységeket, projekt- és pályázatmenedzsmentet, IT és ERP szolgáltatásokat, pénzügyi szolgáltatásokat, adó- és üzletviteli szolgáltatásokat, továbbá startup-inkubációt. A cégcsoport saját irodákkal rendelkezik Hollandiában, Magyarországon, Csehországban és Romániában, valamint kiterjedt üzleti portfólióval az Egyesült Államoktól Nyugat-Európán át a Kaukázusig.  

Forrás: DBH Group