Quimby a Budapest Parkban

Május 31-én a Budapest Park színpadán a Quimby megkezdi a FESZTIVÁLSZEZONT! Európai turnéjából megérkezve szabadtéren nyit hazánk első számú koncertzenekara.

Quimbi BP

Immáron huszonnégy éve járják az ország kisebb-nagyobb klubjait, színháztermeit, fesztiváljait dalaik által megteremtett csodaországgal. Örvénylő pszichedeliájával, a sanzonok eleganciájával, sodrós őrületeivel a Quimby világa magába húz.

A tavalyi teltházas koncertünk után nagyon jó lesz visszatérni a Parkba. A Park olyan, mint Budapest állandó fesztiválhelyszíne, ahol a közönség és mi is kicsit ki tudunk szakadni a hétköznapok rohanásából, mégsem kell emiatt órákat utaznunk a turnébuszban”- Meséli Kiss Tibor, a motor motorja.

A Quimby koncertjei – csak úgy, mint a zenekar lemezei – folyamatos változásban, mozgásban vannak, vagy ahogy a zenekar fizikusai mondják: a Quimby mindig kitölti a rendelkezésére álló teret. Ennek megfelelően Európa legnagyobb szórakozóhelyét nem csak rajongóival, de lelkesedésével és hangerejével is képes megtölteni, mozgásba hozva zenéjükkel a leghátsó sorokat is. A klasszikus Quimby-daloktól kezdve a 2013-ban megjelent Kaktuszliget dalcsokráig, az elsőtől az utolsó hangig garantált a közös éneklés a több ezres közönséggel.

„Hogy mi várható a Parkban? Hmmm… hát rákendrollcsók és kultúrpofon. Persze van, aki egyszerűen csak úgy szeret fröccsözni, hogy közben a Quimby játszik élőben…  ” mondja Varga Kutyabró Livius (ökoturizmus, ugatás).

Tehát nyárüdvözlés a Parkban, a színpadon: Tibi, a Kutya, Mr Priváti, a Nemzet Metronómja, Sziszi, a Világ Legjobb Embere, és az Utolsó kelet-európai Szalonpunk.

A várva-várt Quimby koncert előtt pedig a Manoya fűti fel a kazánokat.

Forrás: presspresso