Közép-Európa Táncszínház: Tánc-Tér-Képek

Fotók: Galcsik György

A Közép-Európa Táncszínház következő bemutatója hűen követi a Nemzeti Táncszínházzal megkezdett közös szakmai gondolkodás és munka útját. A produkció egy térré formálja az eddig hagyományosan külön kezelt előadói- és nézőteret.

2015-3-18-Kozep-Europa-Tancszinhaz--Tanc-Ter-Kepek-Foproba-Foto-Galcsik-Gyorgy-001

A MOM Kulturális Központ egyedi színpadtechnikai adottságának köszönhetően a leendő közönség testközelből követheti végig az élő klasszikus és élő elektronikus zenei hangzás utazását táncképeken át. Közvetlen közelről láthatja a táncművészek testének minden rezdülését, hallhatja fizikumuk áramlását, átérezheti, és átélheti a tánc valódi dinamikáját.

A produkcióban két dél-koreai vendégművész is fellép, akik a Korean Dance Festival 2014 és a Közép-Európa Táncszínház ösztöndíjasaiként egy hónapig dolgoznak a társulattal.

simo-vivien-sari-edina-eletrevalo-kotetbemutato-2014-februar-4-en-az-emberi-eroforrasok-miniszteriumaban-a-rak-ellen-az-emberert-a-holnapert-tarsadalmi-alapitvany-2014-eletminoseg-szimpoziuman

Koreográfus: Kun Attila
Jelmez: Horányi Juli
Csellóművész: Rohmann Ditta
Elektronikus hangzás: Németh Imre
Szcenika, fény: Fogarasi Zoltán
Asszisztens: Fodor Katalin
Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Palcsó Nóra, Yoon Ga-Yeon, You Sung Ho, Frigy Ádám, Ivanov Gábor, Kovács Péter, Mádi László

2015-3-18-Kozep-Europa-Tancszinhaz--Tanc-Ter-Kepek-Foproba-Foto-Galcsik-Gyorgy-003

2015. május 30. 19:00, MOM Kulturális Központ (Budapest XII., Csörsz u. 18.)

www.cedt.hu
www.facebook.com/kozepeuropa
Jegyinformáció: www.tancszinhaz.hu