Találkozzunk májusban a Ligetben!

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság tagjai május első hétvégéjétől kezdve vasárnaponként bemutatót tartanak a budapesti Városligetben. Délután 3-kor találkoznak a földalatti (M1) Széchenyi fürdő megállójánál, hogy egy óra hosszat együtt élvezzék a zöld környezetet, a friss levegőt és a mozgást. Eközben szívesen nyújtanak felvilágosítást mindazon érdeklődőknek, akik felfigyelnek rájuk, és szeretnének megismerkedni a Taoista Tai ChiTM alapjaival, valamint a Társaság működésével.

TTC_2

A Taoista Tai ChiTM teljes egészében az egészség megőrzését, illetve helyreállítását szolgálja. Jótékony hatásai közé tartozik a vér- és a nyirokkeringés serkentése, a testtartás javítása, az egyensúlyérzék fejlesztése, a rugalmasság fokozása, a stressz csökkentése és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítása. A 108 lépésből álló gyakorlatsort életkortól és egészségi állapottól függetlenül bárki végezheti. A fiatal korosztály számos kihívással találkozhat a mozgás során, míg az idősebbeknek vagy a gerinc- és mozgásszervi problémákkal küzdőknek kifejezetten ajánlott a lágy, forduló és nyújtó mozdulatokból álló mozgásforma.

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság az 1970-ben, Moy Lin Shin mester által alapított, kanadai központú nemzetközi szervezet része. A 26 országban működő Nemzetközi Taoista Tai Chi Társaság jelenlegi tagsága meghaladja a 42 000 főt. Hazánkban a nonprofit, civil szervezet 1994 óta működik. Önkéntes edzői öt városban, Budapesten kívül Sopronban, Győrben, Egerben és Fertőszentmiklóson heti rendszerességgel tartanak kezdő és haladó edzéseket.

Májusi tai chi bemutatók a Ligetben: 2015. május 3., 10., 17., 24., 31. (du. 3-kor)

Lazítsunk együtt vasárnap délután!

További információ: www.taoistataichi.hu

Forrás: Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság