Taoista Tai Chi™ nyílt nap Budapesten

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság 2015. április 18-án, szombaton 9 és 17 óra között nyílt napot rendez budapesti klubjában, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a Taoista Tai ChiTM mozgásforma alapjait. Folyamatosan várják mindazokat, akik szeretnének megismerkedni az egyik legősibb kínai mozgásformával és az egyesület működésével.

TTC_2

A Taoista Tai ChiTM teljes egészében az egészség megőrzésére és javítására helyezi a hangsúlyt. Jótékony hatása kiterjed a vérkeringés serkentésére, a testtartás és egyensúlyérzék javítására, az erő és rugalmasság fejlesztésére, a stressz csökkentésére és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítására. A 108 lépésből álló gyakorlatsort kortól és egészségi állapottól függetlenül bárki végezheti.

A fiatal korosztály számos kihívással találkozhat a mozgás során, míg az idősebbeknek, illetve a gerinc- vagy egyéb mozgásszervi problémákkal küzdőknek kifejezetten ajánlott az egészségük helyreállítása érdekében.

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság a kanadai központú Nemzetközi Taoista Tai Chi Társaság része. A 26 országban működő nonprofit szervezet jelenlegi tagsága meghaladja a 42 000 főt. Az 1970-ben alapított társaság önkéntes szellemisége kiterjed a Taoista Tai ChiTM oktatására is, amely az alapító, Moy Lin Shin mester által meghatározott szempontok szerint valósul meg.

További információ: www.taoistataichi.hu