Ünnepek a Vígszínházban

Popfesztivál 40 – Vígszínház Karácsony

Eszter története kihagyhatatlan!

Karácsonykor, december 26-án, délután 4-kor, és este 7-kor várja a közönséget a Vígszínházban a Popfesztivál 40 társulata!

Popfesztivál 40/Vígszínház - Fotó: Szkárossy Zsuzsa

Popfesztivál 40/Vígszínház – Fotó: Szkárossy Zsuzsa

A Vígszínház múlt évi bemutatója óta óriási érdeklődés kíséri Eszenyi Enikő különleges rendezésében a Popfesztivál 40 című előadást, mely abból az alkalomból született, hogy 1973-ban volt az ősbemutatója ugyancsak a Vígszínházban Déry Tibor – Presser Gábor – Adamis Anna, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című zenés játéknak. A jubileumi évre Eszenyi Enikő különleges vizuális elemekkel gazdagította a színpadi látványt, és az eredeti előadás népszerű dalait, archív felvételeit felhasználva tette rendkívül izgalmassá az előadást. A legendás történetre és szereplőire minden korosztály kíváncsi, mert jó látni és hallani az ismert történetet, a nagyszerű dalokat és a kíválóan éneklő színművészeket. A Vígszínház társulatának is nagy örömöt adó zenés játékban további különlegesség, hogy az eredeti szereposztásban az Esztert alakító Almási Évát, a Józsefet alakító Tahi-Tóth Lászlót is láthatja a közönség, akiknek mai megfelelői a színpadon Balázsovits Edit és Telekes Péter.

Egy legendás történet megható pillanatai a Popfesztivál 40-ben!

http://vigszinhaz.hu/szindarab/270+popfesztiv%C3%A1l+40/

A revizor – Vígszínház Szilveszter

Mondjon búcsút 2014-nek a Vígszínházban!

Szilveszterkor (december 31-én 17.30-kor és 21.00 órakor) dupla előadásban A revizor!

Revizor/Vígszínház - Fotó: Dömölky Dániel

A revizor/Vígszínház – Fotó: Dömölky Dániel

A Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója A revizor, mely kitűnő szórakozást ígér az év utolsó napján is, hiszen Gogol zseniális komédiája remekmű, amit Bodó Viktor rendezése még tovább fokoz. Ez egy ’maiasított, magyarosított tragikomédia fifti-fiftiben, két részben, okosba’ – mondták az alkotók, és épp így vélekednek azok is, akik már látták a Vígszínházi előadást. Sőt, vannak, akik újra és újra megnézik, mert nevetni és élvezni a színészek remek játékát, rendkívül szórakoztató.

A revizor mindig aktuális, hiszen jól ismert a korrupció fogalma, a sikkasztások és a hazugságok leplezése, vagy szándéka az egyéni érdekek szerint. Ismerős témák, ugye?

A sziporkázóan jó előadásban többek között Hegedűs D. Géza, Járó Zsuzsa, Lengyel Tamás, Hevér Gábor játékát élvezheti a közönség

http://vigszinhaz.hu/szindarab/269+a+revizor/

Forrás: Vígszínház