Két Czutor énekel a Belmondo koncertjén

Megkezdi az őszi klubszezont a Belmondo. A zenekar első bulija Nyíregyházán lesz pénteken, a második pedig szombaton Budapesten a Gozsdu Manó Klubban. Az est több érdekességet is tartogat a rajongók számára: színpadra lép néhány dal erejéig Czutor Zoltán fia és az együttes korábbi billentyűse, Pulius Tamás is.

Belmondo - Fotó:

Belmondo – Fotó: Czutor-Kilián Zsanett

Sűrű ősznek néz elébe a Belmondo zenekar. Ennek az időszaknak az első fontos momentuma, hogy október 4-én, szombaton egy rendhagyó koncertet adnak a belvárosi Gozsdu Manó Klubban. Műsoruk vendége lesz ugyanis Czutor Zoltán fia, Győző, aki a Beteg az állam című Nyers dalt énekli a csapattal, valamint egy Lenny Kravitz és egy The Kinks feldolgozásba is beszáll. Az est másik fellépője a Mocsok 1 Kölykök, s ha már ott vannak, a zenekarból néhány dal erejéig Czutor Zoliékkal is színpadra áll Pulius Tamás billentyűs, aki alapítója volt a Belmondonak.

További hír a zenekarról, hogy hamarosan egy 2 számos kislemezt jelentetnek meg. Az egyik dalhoz klip is készül, jelenleg a forgatás előkészületei zajlanak. Október 30-án pedig újra a Petőfi Rádió vendégei lesznek, és egy akusztikus koncertet adnak a 8-as stúdióban.

A Gozsdu Manó Klub-esemény meghívója: https://www.facebook.com/events/693440297392309/

Bővebben: www.belmondo.hu, www.facebook.com/belmondoband

Forrás: Pr Garden