Szabadtéri Taoista Tai Chi bemutató

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság szeptember 13-án szabadtéri bemutatóval lepte meg a járókelőket Budapest belvárosában, a nemrég felújított Egyetem téren, az ELTE Jogi Karának impozáns épülete előtt. Lágy zene, színes zászlók, harmonikus mozgás – turisták és itt lakók egyaránt megszakították pár percre útjukat a hangulat vonzásában.

Taoista Tai Chi bemutató az egyetem téren
A nyilvános bemutató nemzetközi elnevezése Awareness Day, amit 1970 óta minden évben egyre több résztvevővel rendeznek meg a nemzetközi szervezet közel 30 országában. A hagyományos, közös tai chizás az emberek figyelmét a tudatos életmódra, testi-lelki egyensúlyuk és saját egészségük fontosságára irányítja.

A nemzetközi szervezet részeként működő magyarországi társaság idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Tagjai – miközben saját egészségük karbantartása érdekében gyakorolnak – töretlen lelkesedéssel tevékenykednek mások egészségének megőrzéséért és javításáért, a Taoista Tai Chi® jótékony hatásainak minél szélesebb körben való megismertetéséért.

Forrás: Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság