Jön a Drum-Line Tehetségkutató Döntő

Szeptember 7-én, a BMC Opus Jazz Klubban kerül sor az első magyar dobos tehetségkutató verseny, a Drum-Line döntőjére.

10255427_1502249833330096_2151568928752969819_n

A Drum-Line verseny az első magyar dobos tehetségkutatóként mutatkozott be a februári meghirdetéskor, és azt tűzte ki célul, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkinek lehetőséget adjon egy komoly szakmai megmérettetésre, melynek díjazása is ehhez mért.

A rendhagyó verseny döntőjének az Opus Jazz Club ad otthont, melyen az első forduló – a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt – dobos tehetségei versengenek majd egymással a több százezer forint értékű díjakért.

Az esemény fő támogatója a Fon-Trade Music, aki több Paiste cinszettet, egy komplett Ludwig dobfelszerelést, és további értékes ajándékutalványokat ajánlott fel. A Drum-Line csapata nagyon büszke rá, hogy a hazai dobos szakma kiválóságai elfogadták a zsűrizésre való felkérésüket: Tiszai Vivien, Borlai Gergő, Banai Szilárd, valamint Németh Gábor értékelik és díjazzák az eddig beérkezett produkciókat.

Nem csak dobosokat, hanem minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, hiszen az egyedülálló verseny minden zenekedvelő számára igazi csemege lesz. Az egész délutános programot Borlai Gergő kvartettjének esti koncertje zárja.

www.facebook.com/drumline.tehetsegkutato
www.fontrademusic.hu

A délutáni programra és a koncertre a belépés díjtalan!

Forrás: Presspresso