Pótfelvételit hirdet a Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza

A Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így  azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem: az augusztus 25-i pótfelvételi során van esélyük arra, hogy Békéscsabán tanulhassanak. 

táncos képzés

Idén is 4 szakra várják a jelentkezőket, Divat- és stílustervező, színházi táncos, színpadtechnikus-szcenikus és  színész képzésekre. Az ingyenes képzésekre augusztus 25-én lehet felvételizni, 10.00 órától az Ibsen Házban (Békéscsaba, Andrássy út 1-3.).

A Színitanház  – a 20 éve elindított színészképzés mellett – a magyar színházi piacon hiány – és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre – hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője.

Az ingyenes képzés a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén, igazi SZÍNHÁZBAN zajlik neves színházi szakemberek irányításával, mely érettségire épülő OKJ képesítést nyújt. Az alapszak elvégzése után választhatóan szakképesítés-ráépüléssel 3 újabb szakképesítés szerezhető meg.

A Színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a háttérben értékes munkát végez.

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház
,