Michael Flatley Magyarországra jön

Már hónapok óta köztudott, hogy minden idők legsikeresebb táncprodukciója a Lord of the Dance 2014-es európai turnéja keretében március elején újra hazánkba is ellátogat. A produkció legfrissebb tájékoztatása szerint, a magyar közönség hatalmas meglepetésre számíthat: a világklasszis rendező és koreográfus Michael Flatley személyesen is elkíséri társulatát Budapestre és a vidéki helyszínekre!

Michael Flatley

Michael Flatley

„Nagyon örülök, hogy Magyarországra jöhetek és újra bemutathatjuk a produkciónkat. Elsősorban azért érkezek, hogy együtt dolgozzak a táncosainkkal, de remélem, találkozhatok a rajongókkal is, akik évek óta hűségesek hozzánk” – mondja a sztár.

A Lord of the Dance közel két évtizede indult az összes kontinensen átívelő, hódító útjára, mára 120 milliónál is több nézőt elkápráztatva. E sikertörténet alatt a klasszikus show a leglátványosabb színpadi átalakuláson 2010-ben ment át. Az új kosztümökkel, vizuális-és fénytechnikai újításokkal feljavított show kedvéért az idén 56 éves Flatley néhány ünnepi előadáson akkor ugyan eltáncolta a főszerepet, de az aktív színpadi jelenléttől már jóval korábban, 2006-ban végleg visszavonult. Ő maga már csak a háttérben dolgozik, táncosait a mai napig maga válogatja és képzi.

Ennél is inkább számít egészen különleges alkalomnak, hogy a világsztár elkíséri hazánkba produkcióját. A magyarországi turné március 4-én kezdődik Sopronban, majd 5-én Szombathely, 7-én Debrecen, 8-án a budapesti Aréna és 9-én Szeged lesznek az állomások. Ígéretet kaptunk arra, hogy amennyiben egészségi állapota engedi, az előadás végén, a finálé jelenetben színpadon is láthatjuk Mr. Flatley-t, a Tánc Urának szerepében!

Kapcsolódó cikkek: Négy magyar táncos a Lord of the Dance társulatában
Dupla előadás Budapesten – Lord of the Dance
Ismét Magyarországra jön a világhírű Lord of the Dance