John Madden folytatja a Keleti nyugalom – Marigold Hotel című vígjátékot

Megkezdődött az Indiába költöző angol nyugdíjasokról szóló nagysikerű Keleti nyugalom – Marigold Hotel című vígjáték folytatásának forgatása, a rendezői székben ismét John Madden ül – adta hírül pénteken a Variety.com című mozis portál.

Az új epizódban a parádés eredeti szereposztás – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Dev Patel – további sztárokkal bővült: Richard Gere, David Strathairn és Tamsin Greig is feltűnik a filmvásznon.

A Keleti nyugalom – Marigold Hotel 2012-ben világszerte 135 millió dolláros jegybevételt hozott a Fox Searchlightnak. A második epizód az első folytatásfilm lesz a stúdió életében.

A forgatókönyvet ismét Ol Parker írta. Az új történetben Patel és Smith együtt vezetik Dzsajpúrban a Marigold Hotelt, amely az egzotikus helyen letelepedni vágyó nyugdíjasokat várja tárt kapukkal. Az új vendégek között érkezik meg Gere és Greig.

„Nem lehetett ellenállni a film kínálta alkalomnak, hogy folytassuk a történetet, amit éppen csak elkezdtünk. Nem az ismert sztorit akartuk újból elmesélni, hanem a különböző szereplők sorsát akartuk követni, hiszen a közönség megszerette őket” – mondta el a brit rendező.

(http://variety.com/2014/film/news/richard-gere-david-strathairn-check-in-to-best-exotic-marigold-hotel-2-1201043439/#)

Forrás: MTI