Kasszasiker lett Daniel Craig és Rachel Weisz közös előadása a Broadwayn

Kasszasiker lett a Broadwayn Harold Pinter Árulás című színművének felújítása, amelyben a színészházaspár, Daniel Craig és Rachel Weisz alakítását láthatták a nézők.

Az október elején műsorra tűzött darab 14 hét alatt 17,5 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) bevételt hozott. A kritikusoktól ugyan hideget és meleget is kapott az előadás, de a közönség lelkesedését nyilván az is szította, hogy először állt együtt színpadra a Bond-sztár és felesége.

Az utoljára vasárnap játszott előadás a Broadway tavalyi második legsikeresebb bemutatója lett. A New York-i színházi negyedben a legnagyobb bevételt, csaknem 23 millió dollárt (ötmilliárd forintot) Nora Ephron Lucky Guy című darabja hozta, amelyet Tom Hanks főszereplésével állítottak színpadra – írta szerdán a BBC News.

Az Árulást a sokszoros Tony-díjas Mike Nichols rendezte. Pinter saját életéből merítve írta meg a szerelmi háromszögről szóló drámát, amelyben a feleség viszonyt kezd a férj legjobb barátjával, akinek szerepét Rafe Spall játszotta a Broadwayn. A mű időben visszafelé haladva gombolyítja fel a három ember árulásainak kusza szövevényét.
http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-25635276

Forrás: MTI