Advent a Weöres Sándor Színházban

2013. december 15. (vasárnap), 15 órától

Ezüstvasárnapra rendhagyó nyílt nappal, forró teával, forralt borral, karácsonyi ajándékokkal készül a Weöres Sándor Színház.

A programok párhuzamosan zajlanak: a színészek közönségtalálkozóra várják a nézőket a Krúdy Klubban, az érdeklődők idegenvezetéssel egybekötött, csoportos színházbejáráson vehetnek részt (indulás:15.30 és 16.30), de nem csak a kulisszák mögé, hanem a most készülő előadás nyílt próbájába is bepillanthatnak, a nagyszínpadon pedig a színház eddigi legkedveltebb előadásai közül vetítenek felvételről. A jegypénztár jegy- és bérletvásárlási lehetőséggel egész idő alatt nyitva tart. A helyszínen a karácsonyi kuponok is beválthatók.

Az adventi délután 18.30 órakor nyereményjátékkal zárul: azok, akik már rendelkeznek a 2013/14-es szezon tavaszi bérletével vagy az egész évadra szóló bérlettel, és azt a nyílt napon bemutatják, sorsoláson vesznek részt, ahol színházi ajándéktárgyak mellett a fődíj egy Lenovo IdeaTab A3000 táblagép Hipernet Praktikum tarifacsomaggal a Telenor, Szombathely Fő tér 15. szám alatti üzlet felajánlásával.

Forrás: Weöres Sándor Színház

weöres-300x221