Müller Péter Sziámi zenekara, az …And Friends a Gödörben

A fővárosi Gödör Klubban, a Színház- és Filmművészeti Egyetem buliján lép fel szombaton Müller Péter Sziámi legújabb zenekara, az …And Friends, amelyben az Európa Kiadó három egykori tagja is játszik.

„A tagok a Sziámiból, az Európa Kiadóból, az Anima Sound Systemből, valamint a jövőből érkeztek” – idézte az MTI-hez eljuttatott közlemény a frontember-szövegírót, Müller Péter Sziámit, aki a nyolcvanas években az URH, majd a Kontroll Csoport tagjaként vált ismertté.

Az …And Friends zeneszerzője Kirschner Péter, az Európa Kiadó volt gitárosa, és szerepel benne az Európa Kiadó két másik egykori zenésze, Varga Orsolya billentyűs és Magyar Péter ütőhangszeres is. További tagok: Angler Ákos dobos (ex-Sziámi, ex-Anima Sound System), Duka László hegedűs (Isolated) és Szeifert Bálint basszusgitáros (Madrián, Muriel).

„Az eddigi koncertek ütősek és népesek voltak” – fogalmazott Müller Péter Sziámi a zenekar eddigi rövid fennállása során történtekről. A formáció nemsokára stúdióanyaggal jelentkezik, már elkészült az egyik új dal, a Látom, ha hiszem klipje, amely egyben a frontember lánya, Müller Zsófia diplomamunkája a MOME-n. A dalfilm a Baltazár Színház színészeinek szereplésével készült.

Forrás: MTI