Lili bárónő készül a Komáromi Jókai Színházban!

Kezdetét vette Huszka Jenő és Martos Ferenc Lili bárónő című operettjének próbafolyamata a Komáromi Jókai Színházban.

Fabó Tibor, Bardon Ivett

Fabó Tibor, Bardon Ivett

Malomszegi bárónak pénze van, Illésházy Lászlónak eladó birtoka és színműírói tehetsége. De László vajon elég jól játssza majd az inas szerepét, hogy beleszeressen a báró lánya, Lili? „Érdekel a szituáció” – mondja végül a nincstelen gróf, amikor komornyik-ruhába bújva vállalja, hogy szolgálatba áll a gazdag bárónál és leányánál.

Méhes László

Méhes László

A gróf, aki komornyikot alakít, egyébként sikeres színpadi szerző; a lány, aki szerelmes lesz a komornyikba, színésznői álmokat dédelget. A színésznő, aki a szomszéd birtokon nyaral, meg akarja szerezni a színpadi szerzőt; a lány a komornyikot; a lány apja pedig a grófot. A Lili bárónő „szituációjában” mindenki akar valakit – mindenki mást és mégis ugyanazt.

Majorfalvi Bálint

Majorfalvi Bálint

A darab során számtalan híres sláger is elhangzik, mint például a Gyere, csókolj meg szaporán tubicám, vagy a Tündérkirálynő, légy a párom!

A főbb szerepekben Bardon Ivettet (m.v.), Fabó Tibort, Kátai Istvánt ( m.v.), Tar Renátát és Majorfalvi Bálintot láthatja majd a közönség, az előadást Méhes László, a Jókai Színház főrendezője állítja színpadra.

Tar Renáta

Tar Renáta

Premier: 2013. december 6-án, 19 órakor.

Forrás: Komáromi Jókai Színház