Az idén 88 ezren fesztiváloztak az EFOTT-on

Az idén 88 ezren vettek részt az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) június 25. és 30. között Zánkán.

A rendezvény zárónapján színpadra lépett mások mellett Péterfy Bori, a Vad Fruttik, Mr. President, a 10 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), a Kaukázus és a brit elektronikus zene egyik ikonja, a Faithless – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A fesztivál öt napja alatt a hazai élvonal képviselői közül mások mellett a Tankcsapda, a Beatrice, a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, az Anima Sound System, az Alvin és a Mókusok, a Bëlga, a Pál Utcai Fiúk, a Kiscsillag, az Anna & the Barbies és a Brains is koncertet adott. Emellett a cseh zenészekkel, amerikai MC-vel és brazil énekesnővel zenélő N.O.H.A., valamint a Kosheen dj-szettje lépett fel.

Tavaly Velencén tartották az EFOTT-ot, Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg évről évre más helyszínen. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn és Szolnokon is volt EFOTT, rendszeresen mintegy 70 ezres látogatószámmal.

Forrás: MTI