Disney-mesék a jégen a Papp László Budapest Sportarénában

A Fantázia Birodalma címmel decemberben négy előadás keretében látható a Papp László Budapest Sportarénában az új Disney On Ice jégszínházi produkció.

disneyA Live Nation tájékoztatása szerint a Fantázia Birodalma című előadás négy Disney-mesét idéz meg: a Verdák, a Toy Story 3, A kis hableány és Tündérrév birodalma elevenedik meg a jégen.

A Feld Entertainment új produkciója Mickey és Mini egér utazásával kezdődik. Mikor autójuk lerobban, a Verdák jól ismert hősei, Matuka, Villám McQueen és Sally sietnek a segítségükre. A Verdák életnagyságú szereplői a produkciós cég egy új fejlesztésének köszönhetően születtek meg. A kellékes csapat minden autót 2000 munkaóra alatt épített meg. A fejlesztés irányítója, Rick Papineau szerint a mozgatható szemű, szájú és zenére rugózó autók meglepően élethűek, nagyok, ugyanakkor fürgék.

A kis hableány meséjét felidéző jégszínházi epizód fluoreszkáló korallok és kagylók között játszódik a tenger mélyén, a Csingilingről szóló részben pedig a tündérek világába jutnak a nézők. A Jeremy Railton díszlettervező a Türdérrév fináléjába a jég fölött lebegő óriási szitakötőket és virágokat álmodott.

A jégshow a Disney-Pixar stúdió Toy Story 3 című animációs filmjét is feldolgozta: előkerülnek a jól ismert szereplők, Woody, Jessie és Buzz Lightyear. Scott Lane dezájner szerint a közönség ennél a résznél nagyon színes és vicces jelmezekre számíthat.

A látványos produkció december 13. és 15. között négy előadáson tekinthető meg a Papp László Budapest Sportarénában. A belépőket a www.livenation.hu portálon és a Ticketpro országos hálózatában lehet megváltani csütörtöktől.

Forrás: MTI

,