Jótékonysági est – Nudistastrand a Szín Medias Res Társulat előadásában

A hét éve működő SZÍN MEDIAS RES társulat jótékonysági estet rendez Budapesten a Tető Galérián (Budapest XI., Ecsed utca 13.) június 15-én 18 órától. Az érdeklődők a Nudistastrand című előadást láthatják.  

Nudistrastrand - Fotó:

Nudistastrand – Fotó: Kónya Orsolya

A darab öt különös figura furcsa kapcsolatairól szól, és arról a kálváriáról, amit pucérkodni szándékozó emberek érezhetnek egy bezárt nudistastrand előtt. A titkárnő, a főnök, a szépséges no meg Natúrka éppen azt a kulcsot figyeli, amely többször elhalad. Eközben megtörténik az energiacsere, kitör a bolygóközi invázió. A motiválatlan bölccsel amúgy sem lehet mit kezdeni. És az is lehet, hogy a Nap mégis csak bolygó.

Nudistrastrand - Fotó:

Nudistastrand – Fotó: Kónya Orsolya

Az abszurd vígjáték után a játszók egy zenés sütis beszélgetéssel várják az érdeklődőket.

Az előadás jótékony céllal jött létre, hiszen a bevételt a 25 éves Borsos Péter felgyógyulására fordítják. Borsos Péternél 2012. szeptemberében rosszindulatú daganatos betegséget diagnosztizáltak. Kemoterápiás kezeléseket kapott. 2013. februárjában a kezelést felfüggesztették, mivel a daganatok nagyfokú növekedésnek indultak. A jelenlegi orvosi szakvélemény szerint a hagyományos kezelés lehetőségei kimerültek” A felkínált speciális gyógymódok sajnos meghaladják a család anyagi lehetőségeit!

Az előadás résztvevői ezért úgy döntöttek, hogy bár színpadon lesznek ők is megvásárolják az 1000 forintos támogatói jegyet.

- Fotó: Kónya Orsolya

Nudistastrand – Fotó: Kónya Orsolya

Nudistastrand – abszurd játék egy részben
A Szín Medias Res Társulat előadása

Író: Kal Pintér Mihály
Rendező: Kal Pintér Mihály

Szereplők:
Főnök – Pálházi Zoltán
Gizella – Balla Judit
Szépséges – Mayer Zsófia
Natúrka – Varga Beatrix
Bölcs – Hajdu Zsolt

Külön köszönjük a Tető Galéria nagylelkű segítségét!

,