Minőségi díj a Komáromi Jókai Színház honlapjának

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében hirdették ki az immáron 11. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” pályázat nyerteseit. A díjakat Budapesten, a Best Western Hotel Hungáriában adta át Varga István, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, a zsűri elnöke. A pályázatra idén 360 nevezés érkezett, amely minden idők legnagyobb számú részvétele. 

Az eredményhirdetés során a gála ünnepélyes köszöntőjében Varga István elmondta, hogy az idei versenyen is kiváló volt a mezőny, sok jó honlap közül kellett választania a zsűrinek. Az online marketingről és annak fontosságáról pedig a következőket nyilatkozta: „A vállalkozásoknak drasztikus szemléletváltásra van szükségük ahhoz, hogy a fogyasztókat a saját termékeikre koncentrálják. Ebben a versenyben kizárólag azok a vállalkozások fognak fennmaradni, amelyek komolyan veszik az egyre gyorsuló technológiai megoldások vállalati marketing alkalmazását”.

A képen a honlap alkotói balról jobbra: Katona Tamás és Jónás Péter

A díjátadón közel kétszáz vendég vett részt. A Komáromi Jókai Színház honlapját (www.jokai.sk) a honlap készítője a  JMK media & productions, s.r.o. (www.jmk.sk) nevezte a versenybe Kultúra kategóriában, amelyben Minőségi díjat nyertek.

A zsűri értékelése szerint a pályázatok sorában újdonság volt a Komáromi Jókai Színház kétnyelvű (magyar, szlovák) honlapja. Szerkezete jól felépített, a szokásos színházi információk (műsor, színészek bemutatása) mellett lehetőséget nyújt a jegyek előzetes megrendelésére vagy online megvásárlása is. Emellett többféle kapcsolattartási lehetőséget nyújt a látogatóknak. Az oldal mentes minden fölös sallangtól, jól navigálható és gyorsan betöltődik.

Forrás: www.jokai.sk