Egy egész könyvtár a zsebedben – Tiéd a világ! Bookmate

Miért szeretik az e-könyvet az olvasók? Könnyen hozzáférhető, egyszerűen szállítható, környezetbarát megoldás, és nem foglal sok helyet a könyvespolcon.

Már Magyarországon is elérhető a világ egyik legnagyobb e-könyv és hangoskönyv szolgáltatójának katalógusa. A Bookmate több millió címet tartalmazó kínálatából a felhasználók korlátlanul válogathatnak e-könyveket és hangoskönyveket havi fix előfizetésért.

https://hu.bookmate.com/

Bookmate

Előfizetéses e-könyvtár szolgáltatás, amely jelenleg a világ 20 országában, 16 nyelven kínál könyveket és hangoskönyveket. Bárki számára elérhetővé teszi az olvasást és hangoskönyvek hallgatását, aki rendelkezik megfelelő okostelefonnal, táblagéppel vagy webböngészővel. A Bookmate világszerte emberek millióit inspirálja arra, hogy többet olvassanak, új könyveket fedezzenek fel és új barátokra találjanak közös érdeklődési körrel. A Bookmate összehozza az olvasókat, szerzőket, kiadókat, márkákat és terjesztési partnereket, aktívan növekszik Európában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és Afrikában.

Korlátlan e-könyv olvasást kínál havi fix előfizetésért.

A Bookmate folyamatosan bővülő katalógusa katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet tartalmaz. A világ legnépszerűbb könyvkiadóinak nemzetközi irodalmi választékát kínálja a magyar könyvkiadók népszerű kiadványaival együtt, beleértve több mint 5000 magyar nyelvű kötetet és több mint 500 magyarul megszólaló hangoskönyvet. Az alkalmazás azt nyújtja az olvasóknak, amit a Spotify a zenehallgatóknak vagy a Netflix a film- és sorozatnézőknek: havi fix előfizetési díjért korlátlan hozzáférést a rendszerben elérhető magyar és további 15 nyelven választható tartalmakhoz.

E-könyvek, hangoskönyvek mobilon, táblagépen, weben, ahol csak akarod”.

Az e-könyvek papírmentes, környezetbarát alternatívát jelentenek a nyomtatott könyvekhez képest. Kényelmes hordozhatóságot és személyre szabható olvasási élményt kínálnak, hiszen akár egy könyvtárnyi digitális könyv is tárolható egy mobileszközön. Egy egész könyvtár elfér egy nadrágzsebben!

A Bookmate előfizetői korlátlan számú e-könyvet és hangoskönyvet olvashatnak, hallgathatnak akár internetkapcsolat nélkül, offline.

A Bookmate mobilalkalmazás iOS, Android és webes felületen is elérhető: mobilon, táblagépen vagy webes böngészőben is olvashatóak a katalógusból kiválasztott művek. A felhasználó ott folytathatja, ahol abbahagyta okostelefonján vagy táblagépén. A hangoskönyveket szinkronizáltuk eszközei között. Kiválaszthatja az igényei szerinti betűtípust, fényerőt, a háttérképernyő színét vagy a hangoskönyv lejátszási sebességét.

Személyre szabott szerkesztői ajánlások

A könyvtár a legkülönfélébb műfajokban kínál tartalmakat: a szépirodalomtól a tényirodalmon át a detektívregényekig, a romantikus történetektől a YA irodalomig vagy a gyerekkönyvekig. Az alkalmazás elemzi az előfizetők olvasási szokásait, személyre szabott ajánlórendszere és a szerkesztők havonta küldött javaslatai segítik felhasználóinkat abban, hogy felfedezzék a könyvkiadók ízlésüknek megfelelő újdonságait. A Bookmate előfizetői kedvükre tájékozódhatnak, belelapozhatnak a könyvekbe, polcokat állíthatnak össze kedvenc címeikből, létrehozva saját könyvtárukat.

https://hu.bookmate.com/

Olvasóklubok és közösségi élmény  

A Bookmate túlmutat az egyszerű e-olvasó szolgáltatáson: lehetővé teszi, hogy az olvasók közösséget építsenek. Az alkalmazásban követhetnek más, regisztrált könyvrajongókat, elmenthetnek fontos idézeteket, jegyzeteket, feltölthetik a Bookmate-re FB2 vagy EPUB formátumban kedvenceiket, és megoszthatják egymással olvasmányélményeiket. Mindezt bármikor, bárhol, akár egy hosszabb utazás, nyaralás közben vagy a metrón a munkából hazafelé tartva.

7 napos ingyenes próbaidőszakot kínálunk minden érdeklődőnek. Ezalatt a katalógusból korlátlan számú e-könyvből és hangoskönyvből választhatnak.

Bízunk abban, hogy a Bookmate szolgáltatása a magyar olvasók számára – saját nyelvükön és további 15 választható nyelven – nagyszerű lehetőséget nyújt a tájékozódásra, a könyvek kiválasztására és az olvasás örömének átélésére.

https://hu.bookmate.com/

Forrás: Bookmate