Igényelj ingyen jegyet A szabadság hangja vetítéseire

Az Angel Studios gyártócég jóvoltából ingyen jegyeket igényelhetünk A szabadság hangja vetítéseire a Cinema City mozikba.

Évekig a fiókban hevert Alejandro Monteverde valós eseményeken alapuló thrillerje, A szabadság hangja, majd tavaly nyáron végre mozikba került és bevétele olyan szuperprodukciókat nyomott le, mint a Mission: Impossible, az Indiana Jones és a Halálos iramban legújabb részei. Amerikában 2023-ban a 10. legnézettebb mozi, a John Wick 4. mögött pedig a második legtöbb bevételt hozó független film.

A szabadság hangja főszereplője a valóságban is létező Tim Ballard szövetségi ügynök, aki 12 éven keresztül nyomozott gyerekkereskedők és pedofilok után. Munkája rendkívül kimerítette mentálisan és lelkileg, és bármennyire sikeres akciókat hajtott végre, az elrabolt gyerekek nagy része nem került vissza a szüleihez. Ballard ezért nyugdíjazása előtt néhány hónappal felmondott, hogy Dél-Amerikába utazzon és hasonlóan elszánt emberekkel folytassa a gyerekek felkutatását. Az Operation Underground Railroad nevű szervezete 10 év alatt több ezer gyereket mentett meg és szintén több ezer emberkereskedőt tartóztatott le. A filmben egy testvérpár utáni nyomozását követjük végig, ami szélsőséges munkamódszerekre készítette az ügynököt.