Jubileumi Boogiefeszt – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 15. Jubileumi Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád, hiszen a programok mindenkinek tartogatnak nézni-, hallgatni- és táncolni valót.

A Boogiefeszt az elmúlt másfél évtizedben a stílus első számú és legismertebb rendezvényévé vált. Nem véletlen, hogy a műfaj sztárjai Európából és a tengerentúlról is szívesen jönnek az eseményre. Idén összesen 7 ország fellépői érkeznek Győrbe.

Több mint 10 év után ismét hazánkban lép fel Mike Sanchez rock and roll legenda, aki együtt koncertezett Eric Claptonnal és Paul McCartney-val! Győrbe érkezik Európa legvirtuózabb boogie woogie zongoristája Christoph Steinbach, akit rokoni szálak fűznek Liszt Ferenchez. Meghívott külföldi zenészek, többszörös világbajnok boogie woogie táncosok, kiváló hazai előadók és számos program vár mindenkit, aki december 8-án és 9-én ellátogat a fesztiválra.

A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett jubileumi műsor házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A zenekar hazánk első számú boogie woogie zenekara, vezetője már többször turnézott az Amerikai Egyesült Államokban és fellépett Európa számos színpadán.

Az évforduló alkalmával a helyszín és a programszerkezet is változik. Ismét visszakerül a fesztivál programkínálatába a sokak által várt Boogie Cocktail program, ami egy vacsorával egybekötött zenés-táncos est. A szombati Boogie Show koncertnek pedig új helyszín, a nagyszerű Győri Nemzeti Színház ad otthont.

2023. december 8-9-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 15. Boogiefeszten!

További információ: www.boogiefeszt.hu