Szeretnénk karácsonykor is magunkat adni – A Tünet Együttes karácsonyi csomagjai

A Tünet Együttes az idei karácsony alkalmával két különböző ajándékcsomaggal szeretné meglepni nézőit. Az egyik csomag a Trafóban játszott Weöres Sándor vers inspirálta Az éjszaka csodái című előadáshoz, míg a másik a Vígszínház Házi Színpadán játszott, Fahidi Éva és Cuhorka Emese duettjéhez, a Sóvirág című előadáshoz kapcsolódik.

tunet karacsony

A Tünet Együttes idén karácsonykor is olyan ajándékcsomagokat kínál nézőinek, amik személyesek, humorosak és egyediek, mint a társulat előadásai. Az éjszaka csodái csomagba az előadásra szóló jegyeken túl, belekerült Weöres Sándor Az éjszaka csodái című versének könyve Róth Anikó illusztrációjával, amelyet Szabó Réka, az előadás rendezője éveken át olvasott kislányának és fogalmazódott meg benne a vizuális produkció létrehozása. Emellett a társulat tagjai saját maguk készítetett, finom szaloncukrokkal próbálják a karácsonyfákat díszíteni.

A Sóvirág + csomag pedig egy igazi kuriózumot tartogat a csomag vásárlói számára. A Fahidi Éva és Cuhorka Emese főszereplésével a Vígszínházi Házi Színpadán játszott előadásra egy nap alatt kelnek el a jegyek. Akik a Sóvirág+ csomagot választják, garantált jegyekhez jutnak a februári előadások valamelyikére, Fahidi Évától pedig egy névre szóló dedikált könyvjelzőt kapnak ajándékba.

A csomagokért érdeklődni lehet a gyorgyi@tunetegyuttes.hu címen, vagy a 06-70-6352803-as számon.

Az éjszaka csodái csomag tartalma:
2 db Az éjszaka csodái című előadásra szóló jegy
Weöres Sándor: Az éjszaka csodái című könyve Róth Anikó gyönyörű illusztrációjával- Tericum Kiadó
és Tünet szaloncukor- az Együttes tagjainak receptje és elkészítésével

Sóvirág+ csomag tartalma:
2db Sóvirág jegy
2 db Az éjszaka csodái jegy
és egy névre szóló dedikált könyvjelző Fahidi Évától

Az előadásokról

Forrás: Tünet Együttes