Kié a legpippisebb harisnya?

Vajon ki lesz Harisnyás Pippi legtökéletesebb hasonmása, aki ugyanolyan szertelen, mint a klasszikus gyermektörténet főszereplője, és éppen olyan furák a harisnyái, mint a copfos bajkeverőnek.

Harisnyas_Pippi_396 (1)

Harisnyás Pippi március 28-án beköltözött a Pesti Magyar Színházba. Novák Eszter rendezésében az előadás sodró lendületével és élénk zeneiségével nem csak a gyerekeket, mindenkit magával ragad. Harisnyás Pippi szabadlelkű, a maga szabályai szerint él, nem érdekli, mások mit gondolnak róla. Mérhetetlen szabadsága és bohókás személyisége tükröződik a védjegyévé vált felemás harisnyában is.

Hogy még elevenebb legyen a kapcsolat közte és rajongói között, a színház munkatársai megálmodtak egy játékot, amelynek a Legyél te is Harisnyás Pippi! címet adták. Ennek keretében a legfurább, legvidámabb, legszínesebb, egyszóval a legpippisebb harisnyát és tulajdonosát keresik.

Bárki könnyedén részt vehet a közösségformáló akcióban, nem kell más hozzá, mint egy kép, amely a játékost a legfurább harisnyájában ábrázolja. Ezt kell 2015. május 20-ig beküldeni a pestimagyarszinhaz.mail@gmail.com címre. A legjobb kép készítője családi jegyet nyer a Harisnyás Pippi május 31-i előadására.

Fotó: Gergely Bea
Forrás: Pesti Magyar Színház
,