Noé – Mától a hazai mozikban

„A közönség Noé történetének minden nagy pillanatát átélheti. Találkozhat a Bárkával, az állatokkal, a nephilimekkel (a bukott angyalok és az emberek nászából született óriások – a szerk.), az első szivárvánnyal, a galambbal. De remélhetőleg mindezt új fénytörésben sikerül láttatni. Ahelyett, hogy megismételtük volna, ami már korábban látható volt, alaposan megnéztük, mit ír Mózes első könyve, aztán vászonra álmodtuk, hogy szerintünk hogyan történtek ezek a csodák.” Darren Aronofsky

4

Bátorságról, önfeláldozásról és reményről mesél Darren Aronofsky, amikor a közönség elé tárja személyes vízióját Noéról. Az Oscar®-díjas Russell Crowe alakítja Noét, a kiválasztottat, akinek az a feladata, hogy megszervezze a gigantikus mentőakciót, mielőtt az árvíz elpusztítja az egész világot. A film lenyűgöző vizuális kalandra hív, miközben olyan örök témákat boncolgat, mint jó és rossz küzdelme, pusztítás és kegyelem, remény, család és új esélyek lehetősége.

A világsztárokból álló színészgárda és a film stábja hihetetlen utazásra hívja a nézőket a durván ácsolt Bárka fedélzetén, amelyet kézzel építettek, pontosan a bibliai leírások alapján. A közönség megismerkedhet Noé és családja eddig nem taglalt életével, és részt vehet a nagy utazásban, amelynek során a szárazföld eltűnik a kolosszális árvíz hullámai alatt – hogy út nyíljon az új Teremtés felé.

A Paramount Pictures és a Regency Pictures a Protozoa Pictures produkciójában bemutatja
Darren Aronofsky filmjét
NOÉ

Producerek: Scott Franklin, Mary Parent
Executive producerek: Arnon Milchan, Ari Handel and Chris Brigham
Forgatókönyv: Darren Aronofsky, Ari Handel
Rendezte: Darren Aronofsky

NOÉ – RUSSELL CROWE
NAAMEH – JENNIFER CONNELLY
ILA – EMMA WATSON
MATUZSÁLEM – SIR ANTHONY HOPKINS
SAMYAZA – NICK NOLTE
TUBAL-KÁIN – RAY WINSTONE
LAMECH – MARTON CSOKAS

Magyarországi bemutató: 2014. március 27.

Forgalmazza a UIP-Duna Film

Forrás: www.uipduna.hu