Jótékonysági estek a Máriaremetei Bazilika javára

Június 15-én kezdődik a Templomkerti Esték elnevezésű jótékonysági koncertsorozat a Máriaremetei Kisboldogasszony Bazilika szabadtéri oltáránál.

A műsorban fellép mások mellett Pitti Katalin operaénekes, Császár Angela, Hűvösvölgyi Ildikó, Balázs Péter, Kautzky Armand, Kertész Marcella, Molnár László és Radó Denise színművész, Ferencz Éva előadóművész, Balázs Fecó énekes-dalszerző, Heinczinger Mika, a Misztrál együttes tagja, Hampel Katalin divattervező, Török Tilla népi hegedűs és a solymári Cédrus Táncegyüttes – közölte a Klebelsberg Kultúrkúria az MTI-vel.

A június 15-i koncertet a szervező Bődey Sándor emlékének ajánlják, a fellépő művészek mind résztvevői voltak a jótékonysági rendezvénynek az elmúlt hét évben.

A programsorozatban június 22-én Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus Ki a te hősöd? című műsora hangzik el, július 13-án a Duna Néptáncegyüttes Aranyág-mítosz című előadása várja a nézőket. Július 27-én Miklósa Erika operaénekes előadóestjét hallhatja a közönség, augusztus 17-én Kudlik Júlia korábbi televíziós szerkesztő és Szvorák Katalin népdalénekes előadóestje hangzik el a szeretetről.

A rendezvény programjai ingyenesek, a templom céljaira felajánlásokat elfogadnak. Az esemény fővédnöke Láng Zsolt II. kerületi polgármester.Jótékonysági estek a Máriaremetei Bazilika javára

Forrás: MTI