Lazsálj és pacálj! Kreatív kihívás Agócs Írisszel

Szabadítsd fel a kreativitásod, és nyerj egy különleges kreatív workshopot Agócs Írisz vezetésével a Bartók Pagonyban! A kihívás az alkotás legfontosabb és legelengedhetetlenebb alkotóeleméről, az alkotókedvről szól. Próbáld ki velünk, hogyan tudsz minden akadály nélkül, szabadon kísérletezve festeni, rajzolni!

Vajon  hogyan őrizhetjük meg a gyerekkorban még szárnyaló alkotókedvet, elengedve minden olyan blokkoló és gátló mondatot, ami akadályt gördít a szabadon kísérletező rajzolás, festés elé? Agócs Írisz, a népszerű Rajzolj egy krumplit!-sorozat kitalálója a nemrég megjelent Vonalból kimenni ér!  című kötetében az általa festett színes pacákkal szabad teret és fantáziát ad, felszabadító lehetőséget biztosít gyereknek-felnőttnek arra, hogy kilépjen a keretetek közül és merjen bármit létrehozni – a saját örömére. A Lazsálj és pacálj! nevű nyári kihívást is ez a kötet ihlette, és itt kortól függetlenül mindenki kipróbálhatja magát!

Hogyan lehet  részt venni a kihívásban?

1, Először is, szükséged lesz egy jó pacára!
Paca gyakorlatilag bármi lehet, kísérletezz, azaz bátran öntsd ki a kakaót, a kávét vagy a festéket egy papírra, várd meg, míg megszárad a pacád, és meg is vagy!
2, Alaposan figyeld meg a pacád, és engedd szabadjára a fantáziád! Lásd meg a színes foltban a benne rejlő formát, alakot!
3, Ragadj tollat, filcet, ceruzát, zsírkrétát, festéket vagy bármit, ami nyomot hagy a papíron! Egészítsd ki és keltsd életre a pacád kedved szerint!
4, Fényképezd le az alkotásod!
5, Töltsd fel a kihívás facebook eseménye alá bejegyzésben a #pacakihívás hashtaget használva vagy az Instagramra nyilvános posztként a #pacakihívás hashtaggel 2023. augusztus 1-15. között!

Mit nyerhetsz?

A kihívás résztvevői között kisorsolunk 15 nyertest, akik részt vehetnek szeptemberben Agócs Írisz kreatív workshopján. A nyertesek nevét a Facebook esemény alatt külön posztban fogjuk kihirdetni.
Mindemellett, ha elég bátor és kísérletező vagy ahhoz, hogy életre keltsd a saját pacáidat, egy olyan különleges és egyedi kép lesz jutalmad, amiből csak egyetlenegy létezik a világon.
Ha belejöttél a pacarajzolásba, mindenképpen szerezd be Agócs Írisz Vonalból kimenni ér! című alkotós könyvét, amelynek a segítségével mindig felszabadíthatod a művészi energiádat és további ötleteket meríthetsz!

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1400430450519480

, ,