Félidő után….

Szerző, fotók: Batár Bea

Igazán sokszínű programot talál, aki a hétvégén még ellátogat a Művészetek Völgyébe. A vasárnap véget érő fesztivál igazi családi eseményeket ígér kicsiknek és nagyoknak Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Félidőben már több mint hetvenezren voltak kíváncsiak a változatos eseményekre. Több teltházas koncerten van túl a völgy, például Zorán csillagfényes koncertjén a Cirque du Tókertben, a Bohemian Betyars, az Elefánt, a 30Y, a Csík zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal a Panoráma Színpadon, a Besh O Drom a Világzene Udvarban, valamint a Színház Színpad, az új Színház Színpad Templom és a Momentán Udvar előadásai is rendre teltház előtt futnak, ahogy a Póka Udvar és a Petőfi Udvar koncertjei és a Petőfi Kulturális Ügynökség irodalmi programjai is.

A hétvégén még látható lesz a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a Bagossy Brothers, a Budapest Bár és a Quimby koncertje is. De lesz reggeli jóga, kézműves foglalkozások, mese gyerekeknek és felnőtteknek is, tánc tanulás és hajnalig tartó táncház és nem maradhat ki a komolyzene és a jazz sem.

A félidőben készült videó hűen tükrözi a völgyi életérzést:

Részletesen a hétvégi eseményekről itt lehet olvasni: muveszetekvolgye.hu