Mecénás est a FÉMben

Kedves Nézőink!

Köszönjük a rengeteg felajánlást, utalást, támogatást. Eljutottunk a határig, ennél többet már nem kérhetünk Önöktől. Ha minden felajánlás megérkezik, megközelítjük a tervezett 5.000.000 forintos bevételt, elindul(hat) az évadunk.

Ami még hiányzik, az az új, s az évadban egyetlen bemutatónk költsége: 3.600.000-5.100.000 Ft. (A minimum és a tényleges összeg.) Ezt akár ki is gazdálkodhatjuk, ami rengeteg lemondással jár ugyan, de fontosabb az, hogy színház maradjunk. És SZÍNHÁZ nincs színházi előadások nélkül. Ám ha lenne más megoldás, annak jobban örülnénk!

Következő célunk Csák János miniszter úr ötletének megvalósítása: „Olyan modell kialakítása [a célunk], ahol az állami finanszírozás mellett [azaz: helyett] az intézmények és produkciók arányosan támaszkodnak a jegyárbevételre és a műpártolókra, mecénásokra is. [Tapasztalatom szerint] sokkal több műpártoló van, mint amennyiről tudunk.”
A jegybevételünk kiemelkedő volt az elmúlt évadban, s bizakodva reméljük, hogy ez az érdeklődés nem lankad, sőt inkább nő! A modell másik fele hiányzik csak.

Azokra a cégvezetőkre, vállalkozókra, jómódú Nézőkre számítunk, akik műpártolóként, mecénásként mellénk tudnak és akarnak állni.

Kérjük Önöket, ha ismerőseik, barátaik, családtagjaik között akad a fentebb leírtaknak megfelelő műpártoló, leendő mecénás, ismertessék meg vele színházunkat, felhívásunkat. Ha esetleg Önök között is akad hasonló, akkor találkozzanak velünk szeptember 14-én! Mert ha ez is sikerül, akkor lesz teljes a 2023/2024-e évadunk.

https://femszinhaz.jegy.hu/program/mecenas-est-149142/

Lengyel Tamás önálló estjét is figyelmükbe ajánljuk, hiszen az alkotók felajánlásaként az előadás teljes bevétele a színházunké lesz.

https://femszinhaz.jegy.hu/program/kitolas-apaneveles-kezdoknek-es-haladoknak-149452

Köszönjük!
a FÉM csapata